Gustari sofisticate din bucataria Sedrya Farms – delicatese cu oua de prepelita

Scris de: la data: June 20, 2017
Share Button

In zilele noastre, a gati nu mai reprezinta o simpla activitate sau o obligatie. A gati inseamna mai mult decat a umple masa cu cateva preparate, pentru a potoli foamea. Bucataria devine din ce in ce mai des un spatiu de joaca pentru noi. Devine un spatiu creativ, in care arta intalneste frumosul si se imbina cu aromele care mai de care mai indraznete.

Intr-un astfel de cadrul, delicatesele care isi fac loc pot sa ii topeasca, in doar cateva secunde, pana si pe cei mai pretentiosi gurmanzi. Gustarile sofisticate si preparatele exotice isi fac din ce in ce mai mult loc printre retetele obisnuite.

In aceasta frenezie de culori, gusturi, miresme si vise faurite cu drag si cu maiestrie, si-au facut loc si delicatesele Sedrya – micile delicii pe baza de oua de prepelita. Create de catre o iubitoare de savoare, Mihaela Mustetiu, aceste mici placeri culinare pot fi servite atat ca gustare, insa pot fi utilizate si ca ingredient secundar in cadrul unor retete.

Gandite special pentru a rasfata gusturile oricarui curios, delicatesele au fost mestesugite sub forma unor sosuri si creme de exceptie. Ele pot fi folosite la prepararea unor gustari sofisticate, de-a dreptul irezistibile, insa pot fi folosite si ca aperitiv sau ca simple gustari, la o masa obisnuita.

Astfel, in bucataria Sedrya Farms, au luat nastere, prin iscusinta si creativitatea Mihaelei Mustetiu, trei astfel de delicateste: oua de prepelita in sos de mustar, oua de prepelita in sos picant si crema picanta de ou de prepelita.

Toate trei contin ingredientul de baza, oul de prepelita. Insa toate trei sunt diferite. Fiecare dintre delicatesele Sedrya  iti va trezi simturile si te va face sa tresari sub arome si experiente pe care nu le-ai mai incercat niciodata.

Spre exemplu, delicatesa cu oua de prepelita in sos de mustar te va incanta cu un gust inconfundabil. Acesta e oferit de sosul in care sunt marinate ouale de prepelita, un sos bazat pe o reteta specifica, ce contine si un ingredient aparte: mustarul de Dijon.

Acest sos va fi piesa de rezistenta din cadrul oricarei gustari sofisticate pe care vei alege sa o asezi pe masa pentru a-ti impresiona musafirii. Insa, aceasta delicatesa nu va fi singurul as pe care il vei avea in maneca.

Poti sa-ti surprinzi placut invitatii si cu ajutorul delicatesei cu oua de prepelita in sos picant. Aceasta delicatesa va incinge spiritele si va incalzi atmosfera, printr-un gust specific, care va provoca fiecare papila gustativa inca de la prima inghititura.

Nici crema picanta de oua de prepelita nu se va lasa mai prejos. Perfecta pentru a completa gustarile si antreurile de la masa, aceasta crema va insufla fiecarei persoane un gust si o savoare aparte. Ca si restul delicateselor din gama Sedrya, crema picanta cu oua de prepelita nu necesita preparare. Ea se poate degusta ca atare sau se poate combina cu platourile reci.

Chiar din momentul in care le vei testa, vei sti ca delicatesele Sedrya nu mai au voie sa lipseasca din dulapiorul cu ingrediente magice aflat in bucataria ta.

Indiferent ce vei gati, stii ca vei gasi prilejul sa testezi noi retete si sa combini delicatesele Sedrya cu orice meniu sofisticat sau simplist pe care il vei gati pentru tine si pentru cei dragi. Singura limita din acest moment va fi imaginatia ta. Din primul moment in care vei gusta din aceste delicatese si le vei testa in diversele experiente culinare, vei dori sa incerci din ce in ce mai mult.  Sa nu te mire faptul ca toti cei apropiati iti vor cere sa gatesti mai des pentru ei. Gustul, aroma si consistenta delicateselor Sedrya, pe baza de oua de prepelita, pur si simplu ii vor face sa se indragosteasca de fiecare fel de mancare preparat de tine.

Pentru a te bucura de aceste experiente si pentru a savura impreuna cu ei cele mai delicioase mese, poti comanda si tu delicatesele Sedrya cu oua de prepelita de pe Sedrya.com. Testeaza-le si tu si vezi ce parere ai!

Share Button

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *