De ce delicatesele cu oua de prepelita nu trebuie sa lipseasca de pe masa ta - Woman2woman.ro

De ce delicatesele cu oua de prepelita nu trebuie sa lipseasca de pe masa ta

By on June 13, 2017
Share Button

Cand te gandesti la oua de prepelita, cu siguranta iti imaginezi o mancare sofisticata, foarte sanatoasa si satioasa. Si ai dreptate. Ouale de prepelita sunt folosite in diete, sunt considerate mult mai sanatoase decat ouale de gaina, sunt aspectuoase si pot fi utilizate intregi, datorita marimii lor foarte mici. Sedrya Farms a dus mai departe aceste idei pe care le avem deja despre ouale de prepelita si a creat pe baza lor creme si sosuri delicioase, delicatese pe care le poti consuma impreuna cu o serie de preparate, dar si ca gustare.

Sedrya Farms ne pune la dispoziti trei tipuri de preparate cu oua de prepelita, creatia Mihaelei Mustetiu. Aceste delicatese care pot insoti mancaruri aspectuoase si gustoase, dar pot fi consumate si ca atare.

 

  1. Crema picanta de oua de prepelita

Asa cum ii spune si numele, crema conceputa de Mihaela Mustetiu contine ca ingredient pricipal oul de prepelita si are un gust picant, datorita ingredientelor pe care le contine.

Datorita gustului si texturii, aceasta delicatesa poate fi utilizata ca aperitiv, pe felii de paine prajita si ornate cu felii de branza si rosie sau masline. Aseaza-le pe frunze de salata verde sau de spanac si platoul tau va fi numai bun de impresionat invitatii, dar si demn de revistele culinare.

Nu mai e nevoie sa petreci mult timp in bucatarie pentru a crea aperitive delicioase si aspectuoase.

Ai nevoie doar de o bagheta pe care sa o tai rondele, apoi pe paine proaspata sau prajita intinzi crema picanta, felia de branza si felia de rosie. Si gata. Ai creat un antreu aspectuos, cu care ii poti primi si pe cei mai pretentiosi musafiri.

Dar poti consuma crema si la micul dejun sau ca gustare. Nu trebuie sa o pastrezi doar pentru zilele speciale, in care vrei sa iti impresionezi invitatii. Si tu meriti dimineti de rasfat, in care sa te bucuri de un mic dejun aspectuos, gustos si satios.

  1. Oua de prepelita marinate in sos de mustar

O alta delicatesa conceputa de Mihaela Mustetiu o reprezinta delicioasele oua de preplita marinate in sos de mustar.

Pentru realizarea acestei delicatese ouale au fost  fierte si decojite, marinate apoi intr-un sos facut dupa o reteta de familie care contine mustar Dijon si condimente care vor desavarsi sosul. Aceasta delicatesa este ideala pentru antreuri, dar si pentru fripturi sau pentru rulada de carne.

Atunci cand vrei sa pregatesti un meniu special, opteaza pentru friptura, peste care adaugi sosul rece de la Sedrya Farms, cu oua de prepelita marinate in sos de mustar.

Invitatii si familia ta vor fi vrajiti de aspectul impresionant pe care il va avea friptura, dar si de gustul  deosebit de bun pe care i-o confera aceasta delicatesa.

Insa poti utiliza ouale de prepelita marinate in sos de mustar si pentru aperitiv, nu doar pentru felul principal. Umple cu ele cosuletele pentru tarte sarate (pe care le gasesti in magazinele alimentare) si orneaza cu rosie si frunze de patrunjel.

  1. Oua de prepelita marinate in sos picant
Mihaela Mustetiu - creatoarea produselor Sedrya Farms

Mihaela Mustetiu – creatoarea produselor Sedrya Farms

Creatoarea acestei retete, Mihaela Mustetiu, recomanda folosirea oualor de prepelita in sos picant pentru a crea aperitive asemanatoare unor frigarui. Sunt extrem de aspectuoase si hranitoate in acelasi timp.

De asemenea, le poti folosi pe bruschete cu crema picanta de oua de prepelita sau cu unt si somon, dar le poti folosi oricum iti dicteaza imaginatia.

Ia-le, testeaza-le si creeaza-ti propriile platouri.

De ce delicatesele cu oua de prepelita nu trebuie sa lipseasca de pe masa ta

Cu ele poti sa dai savoare mancarurilor tale, fie ca e vorba de antreuri, fie ca vorbim despre fripturi. Insa ele pot fi consumate si ca atare.

Produsele sunt niste delicatese, extrem de gustoase si nu necesita preparare. Ele sunt gata de folosit ca gustare sau de adaugat ca sos la felurile principale.

Ouale de prepelita pe care le contin sunt foarte sanatoase si satioase. La o singura masa nu vei putea manca prea multe oua alaturi de sosul in care sunt adaugate, astfel ca te vei satura foarte repede si nu ti se va mai face foame pentru mult timp.

Sunt produse romanesti, realizate cu grija pentru calitate. Acestea nu sunt pasteurizate, ci sterilizate, pentru a le asigura o siguranta si mai mare la cosum. Poate nu stiai, dar prin pasteurizare se distrug doar anumite microorganisme, bacterii, in vreme ce prin sterilizare se elimina toate microorganismele.

Ca orice delicatese, produsele Sedrya Farms sunt produse speciale, gustoase si cu arome deosebite, numai bune de impresionat musafirii cei mai pretentiosi. Descopera si tu gama Sedrya Farms –  delicatese cu oua de prepelita.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro