Horoscop saptamanal 8-14 mai - Woman2woman.ro

Horoscop saptamanal 8-14 mai

By on May 8, 2017
Share Button

Berbec

Stres, presiuni, contradictii, conflicte. De astfel de momente tensionate pot avea parte Berbecii in aceasta saptamana. Indiferent ca e vorba despre viata personala, de cuplu sau profesionala, vor exista momente de incordare si tensiune. Acum e nevoie ca Berbecii sa aiba tact si rabdare, pentru a face fata cu brio acestor situatii si pentru a le gestiona in mod favorabil.

Taur

Isi tin prietenii aproape pentru cazul in care vor avea nevoie de ei, insa e nevoie de implicare, nu doar de siguranta ca acestia exista. Relatiile se pastreaza prin implicare si prin atentie reciproca. Chiar si asa, insa, Taurii vor avea prietenii aproape si acestia le vor fi dedicati. Si pentru Tauri vor exista momente de incordare si tensiune, insa pot fi depasite cu rabdare.

Gemeni

Se vor ocupa de probleme de familie si chestiuni care au legatura cu familia si casa. Asta mai ales pentru ca relatiile cu copiii pot trece prin momente de tensiune si va fi nevoie de rezolvarea acestora pentru a crea un climat potrivit in familie. Starile de tensiune si nu numai pot slabi sistemul imunitar si Gemenii se pot trezi cu infectii, care vor necesita tratament.

Rac

De multe ori impaciuitor si molcom, Racul isi va redescoperi spiritul critic si va incerca sa se impuna, dand nastere la tensiuni. Asta si din cauza exagerarilor, care pot merge pana la sarcasm. Totusi, acest spirit critic, nu dus la extreme insa, ii poate ajuta pe nativii acestei zodii in cariera. Pot obtine credibilitate si pot chiar sa fie admirati datorita parerilor pe care si le exprima cu multa siguranta.

Leu

Problemele care pot aparea legat de bani pot crea tensiuni si confuzii. Pe langa acestea pot aparea probleme si din cauza temperamentului Leilor. Acestia vor dori sa se impuna cu orice pret, ceea ce poate duce la conflicte atat cu prietenii, cat si cu familia. Pe plan profesional, e nevoie de o stabilizare a pozitiei, insa aceasta nu se poate obtine decta cu vorba buna si supunere fata de sefi. Conflictele de orice fel nu au cum sa ajute.

Fecioara

Tensiuni si certuri in familie pot sa apara si Fecioarele nu vor face fata foarte bine, mai ales ca au un echilibru psihic precar. E o perioada de tranzitie, insa, care va trece. Cu toate acestea, e nevoie de rabdare si implicare. Si chiar si din astfel de perioade avem de invatat. Prin urmare, nativii acestei zodii nu trebuie sa dispere, ci sa inteleaga ca e o perioada mai proasta doar. Insa dupa ploaie va iesi si soarele.

Balanta

Balantele simt nevoia sa isi faca ordine in activitatea profesionala, dar si in ganduri. Pot fi destul de nemultumite si asta poate genera ostilitate din partea lor. Pana cand nu isi vor face ordine in viata si nu vor scapa de nemultumirile care le dau o stare neplacuta, pot fi persoane extrem de dezagreabile. Asta chiar daca nu le caracterizeaza un astfel de comportament.

Scorpion

Scorpionii vor sa reduca la maxim nemultumirile si nu vor sa isi complice existenta cu probleme inutile. Astfel ca vor incerca sa evite orice persoane dezagreabile si vor incerca sa se implice doar in actiuni obligatorii si care le fac placere. E o tactica extrem de buna pentru generarea unei stari bune, insa asta poate insemna si neindeplinrea unor sarcini. Totusi, stiu care sunt prioritatile si ar trebui sa se ocupe de toate acestea.

Sagetator

Sagetatorii se vor implica in mai multe proiecte si le vor incepe cu speranta unor reusite. S-ar putea sa fie prea incantati si sa nu cantareasca prea bine situatiile care se pot ivi. Asta inseamna risipa de timp si energie si frustrarea ca ceea ce sperau sa obtina nu va veni. Cel putin, nu va veni atat de curand pe cat isi doreau. Nu e un lucru rau sa se implice, dar sa aiba asteptari realiste.

Capricorn

Nativii acestia fie sunt nesiguri, fie nu au incredere prea mare in ei. Nu stiu ce sa aleaga si ce ar fi mai bine pentru ei. Astfel ca isi vor pierde timpul osciland intre intrebari, idei si situatii. Acestea ar putea genera stres si frustrare, insa vor trece peste, in saptamanile urmatoare. Risipa de timp va fi legata si de anumite probleme de familie sau bani. Nu li se intampa ceea ce isi doresc, dar trebuie sa inteleaga ca este o situatie trecatoare.

Varsator

Nativii nu trebuie sa se bazeze pe aparente, pentru ca se pot insela. E nevoie sa cantareasca foarte bine situatiile si sa ia in calcul faptul ca e posibil sa se insele si ca lucrurile ar putea sa stea altfel decat cred sau decat par. Ar putea avea parte de o schimbare in cariera, o schimbare care ar putea fi extrem de importanta, chiar majora.

Pesti

E nevoie de calm in aceasta perioada. Nu trebuie sa se piarda cu firea, ci sa invete lectia rabdarii. De asemenea, nu ar trebui sa plece urechea la zvonuri, ci sa le verifice si sa nu se lase afectati. Pot avea probleme de constiinta sau unele neintelegeri cu cei apropiati. In plus, ar putea fi destul de emotionali in aceasta perioada, insa e nevoie de calm si intelepciune.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro