7 sfaturi pentru a avea sprancene perfecte - Woman2woman.ro


7 sfaturi pentru a avea sprancene perfecte

By on august 3, 2016

mancare de post

Share Button

Orice femeie isi doreste sa aiba oricand sprancene perfecte. Ingrijirea sprancenelor pentru a pastra forma potrivita reprezinta o etapa indispensabila a ritualului de infrumusetare. Acest gest ne permite sa ramanem atractive si sa avem o privire luminoasa.

Volumul, culoarea si forma sprancenelor difera de la o femeie la asta, dar exista cateva gesturi pe care le poate folosi orice pentru a-si pastra forma potrivita.

Trebuie sa ne ingrijim de forma sprancenelor pentru motive estetice, dar stiai ca ele au si un rol protector pentru fata? Sprancenele au capacitatea de a diminua impactul razelor UV ale soarelui, ale toxinelor si a altor agenti nocivi.

 

7 sfaturi pentru a avea sprancene perfecte

spranceneIata ce trebuie sa faci pentru a le ingriji corespunzator:

1. Pentru a obtine forma potrivita

Forma sprancenelor difera in functie de forma fetei. In general, ele incep la nivelul arcului nasului si trebuie sa se termine la colturile ochilor.

2. Daca sunt prea deschise la culoare

In acest caz, cea mai eficienta solutie este sa le vopsesti. Acest proces va fi de durata si nu vei fi nevoita sa le machiezi in fiecare zi. Iti recomand sa apelezi la un profesionist pentru a fi sigura ca obtii exact rezultatul dorit.

3. Nu le pensa prea mult

Adesea incercam sa ne pensam singure si se intampla sa le pensam prea mult. Nu numai ca stricam armonia fetei, dar le poti strica definitiv si este posibil sa nu iti mai creasca deloc.

Daca vrei sa fii sigura ca sprancenele tale arata perfect, dar nu stii sa te pensezi pentru a le da forma, cel mai bine ar fi sa apelezi la un specialist.

4. Daca ai pete sau cicatrici

Zona sprancenelor nu este ferita de rani sau pete. Pentru a le ascunde te poti folosi de anumite tehnici de machiaj. Poti apela la metoda tatuajului care le corecteaza, iar rezultatul este de durata.

Dar, odata forma tatuata nu o mai poti modifica, asa ca mai bine apelezi la machiaj si produse cosmetice, mai ales daca petele nu sunt definitive.

5. Foloseste penseta cea mai buna

Nu este usor sa gasesti o penseta buna, care sa efectueze procedura de pensare corespunzator. Dar, daca ai gasit-o pe cea potrivita, obiectivul tau poate fi indeplinit. Specialistii sunt de parere ca cele mai bune pensete sunt cele ascutite si un pic inclinate, care reusesc sa inlature parul nedorit fara sa raneasca pielea.

Traseaza o linie inainte de inceperea procedurii: daca nu ai experienta, poti sa te ajuti trasand o dunga pe care o vei urmari pentru a obtine forma perfecta.

 

6. Pieptanarea sprancenelor

Poate esti printre acele fete norocoase care nu au nevoie sa se penseze periodic. In acest caz, trebuie doar sa folosesti un mini piaptan pentru a le aranja.sprancene

7. Penseaza-te dupa baie

Pentru a usura procedura de pensare este mai bine sa faci inainte un dus fierbinte. Acesta va ajuta la deschiderea porilor iar procedura va fi mai putin dureroasa.

Pentru a obtine forma perfecta vei apela la produse cosmetice. Este recomandat sa pastrezi aspectul natural si pentru asta vei folosi un creion mai deschis decat culoarea originala a spancenelor.

Daca ai observat ca sprancenele nu mai cresc, le poti ajuta folosind ulei de ricin sau de cocos, pe care il poti aplica dupa ce ai inlaturat orice urma de machiaj.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *