Afla cum gandeste Google, ce este si cum te ajuta SEO - Woman2woman.ro


Afla cum gandeste Google, ce este si cum te ajuta SEO

By on iulie 20, 2016

mancare de post

Share Button

Te-ai intrebat vreodata care sunt criteriile dupa care Google sorteaza site-urile atunci cand cauti ceva?  De ce site-ul tau este pe pozitia pe care este si nu mai sus?  Sau ce poti sa faci sa il urci mai sus?

Radu Ciofu, trainer, isi propune sa raspunda cat mai eficient posibil la aceste intrebari in primul seminar online GRATUIT lansat de SEOmark.ro

banner-curs-SEO-gratuitIn fiecare Joi, la ora 19:00 SEOmark.ro va sustine un curs Gratuit despre marketing online
Inscrie-te gratuit aici >

Incepand din aceasta saptamana in fiecare joi, Radu Ciofu va sustine un webinar Gratuit de initiere in marketing online, prin intermediul caruia isi propune sa prezinte cele mai dezbatute teme ale momentului si sa explice cat mai bine ce inseamna cu adevarat promovarea online. A ales ca punct de plecare al webinariilor optimizarea pentru motoarele de cautare, partial pentru ca SEOmark.ro s-a nascut ca un proiect de SEO.

Cum participi la seminarul gratuit

Pentru cine nu cunoaste conceptul – este foarte simplu. La ora 19:00 (7:00 pm) trebuie sa accesezi un link pe care trainerul il va oferi cu 15-20 minute inainte de webinar. Astfel vei intra direct din browser intr-o camera virtuala, unde vei avea acces la seminar. Acolo vei putea auzi prezentatorul si vei putea vedea fereastra pe care el doreste sa o afiseze tuturor participantilor.

De asemenea, exista un chat global unde poti adresa intrebarile tale tainerului.

Pentru a avea acces la webinar nu trebuie sa instalezi nimic, nu trebuie sa ai altceva decat un browser si o conexiune la internet.

Gratuit si interactiv

Webinarul este 100% gratuit. Nu exista niciun cost, nicio obligatie. Si este interactiv. Nu va exista o sesiune “dedicata” de intrebari si raspunsuri pentru ca oricand, pe durata webinarului poti pune intrebari si poti interactiona cu prezentatorul sau cu ceilalti participanti.

Radu Ciofu: „Consider ca webinariile cu adevarat live sunt cele mai interesante si cele mai educative pentru toata lumea implicata, inclusiv pentru prezentator.”

Pentru a participa trebuie doar sa va inregistrati aici > si cu 15-20 de minute inainte, veti primi pe email un link pentru acces la webinar, faceti click pe el si participati la webinar.
Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *