Noile tendinte in materie de pantofi - Woman2woman.ro


Noile tendinte in materie de pantofi

By on mai 11, 2016

mancare de post

Share Button

A venit vremea frumoasa si totodata momentul cand trebuie sa renunti la ghete si cizme si sa iti pregatesti colectia de pantofi. Ai dulapul plin de pantofi, dar tot nu stii cu ce sa te incalti si nici care mai sunt in tendinte? Woman2woman.ro iti vine in ajutor si iti spune ce se poarta.

Cu toc, cu platforma, stiletto sau sport, pantofii nu sunt niciodata nici prea putini, nici prea demodati, iar spatiul din dulap, destinat pantofilor, va fi mereu neincapator.

Noile tendinte in materie de pantofi

pantofi femei foto express-co-uk

Foto: express.co.uk

 

Pantofii aurii sau argintii

Cu strasuri, paiete ori din piele sau inlocuitor, pantofii argintii sau aurii nu trebuie sa iti lipseasca in acest sezon. Chiar daca par pretiosi, atat cei sport cat si cei cu toc pot fi purtati si ziua dar si seara, in functie de evenimentul la care mergi. Ziua merg cu jeansi, cu un t-short sau un pulover oversize iar seara cu o rochita neagra si dresuri retro sau cu una colorata.

Sneakersi in forme mai indraznete

Cine nu are o pereche de tenisi sau sneakersi sa-si cumpere. Sunt un must si nu ii vei mai scoate din picioare pana la vara. Se poarta in continuare cei cu imprimeuri sau tinte si sunt la moda pantofii sport cu forme mai indraznete. Vestea buna e ca nu mai ai bariere in asortarea lor. Poti sa-i porti inclusiv la tinute de seara: la rochite, fuste sau pantaloni. Poarta sneakersii albi la o tinuta all black si vei arata wow. Sneakersii cu design mai robust sau tenisii cu dungi colorate, intr-o tinuta casual, merg de minune cu rochite midii si cardigane, lejere si accesorii la moda.

Tenisii slip-on sunt perfecti in combinatie cu jeansi sau pantaloni cu un croi tip creion.

Balerini cu varf ascutit

Spune adio balerinilor cu bot rotund. Nu mai sunt in tendinte si dau senzatia de invechit. Inlocuieste-i cu unii cu varf ascutit. Sunt in tendinte, in acest sezon si pot fi purtati atat ziua la o pereche de jeansi, cat si seara, la o tinuta tip coktail. Daca optezi pentru unii aurii sau argintii, cu atat mai mult vei fi in tendinte.

Pantofii cowboy si tocuri in forme ciudate

Revin in tendinte pantofii de inspiratie cowboy.  De aceasta data, detaliile sunt cele care fac diferenta. Cu imprimeuri pretioase, ei pot fi purtati atat la jeansi cat si la rochii vaporoase.

De asemenea, sunt la moda, pantofii cu tocuri decorate cu tinte ori strasuri, pictate sau cele cu forme ciudate. Ca sa poti o asemenea pereche de pantofi iti trebuie putin curaj si nu ai cum sa treci neobservata.

Daca totusi nu te dau pe spate noile tendinte si preferi sa porti ce ai in garderoba, pantofii clasici cu toc stiletto sunt in continuare in tendinte si te pot salva in multe situatii.

Pantofii, mereu la moda

Unele femei fac o adevara pasiune pentru pantofi si aduna zeci sau sute de perechi in garderoba. Persoana care este un exemplu in acest sens si care a stabilit un record este Beyonce. Ea se lauda cu cateva mii.

Iar cea care a facut o pasiune si are o relatie speciala cu pantofii este Carrie Bradshaw in „Sex and The City”, alias Sarah Jesica Parker.

Prin natura lor, femeile sunt fascinate de pantofi. Vorba aceea: „Da-i unei femei perechea de pantofi potrivita si ea va cuceri lumea!” Secretul e sa-i porti cu stil, indiferent de obiectele vestimentare cu care vii in completare.

O pereche de pantofi purtati cu stil are puterea sa modeleze imaginea pe care purtatoarea lor vrea sa o transmita. Pantofii cu toc, mic sau mare, dau incredere, emana senzualitate iar fiecare pereche are cate o poveste in spate, demna de cea care ii poarta.

In tendinte sau nu, pantofii, pe care alegi sa-i porti, spun multe despre tine si personalitatea ta. Poarta-i cu stil.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *