Momentul zilei in care suntem fericiti - Woman2woman.ro


Momentul zilei in care suntem fericiti

By on mai 27, 2016

mancare de post

Share Button

Fiecare persoana incearca sa gaseasca in viata de zi cu zi activitati sau persoane care sa o faca fericita. Vrem sa ne simtim bine si sa ne bucuram de viata. Potrivit unui sondaj britanic, lunea la 11 si 17 minute suntem cei mai nefericiti! Sondajul ne dezvaluie, insa, si ora la care moralul nostru este la cel mai ridicat nivel.

Momentul zilei in care suntem fericiti

Momentul zilei in care suntem fericiti

Momentul zilei in care suntem fericiti

Stim deja cat de antipatica ne este ziua de luni, aceasta nefiind in niciun caz ziua noastra preferata din saptamana, iar acum stim si ora exacta la care simtim cel mai mult depresia post weekend. Se pare ca un sfert dintre noi nu se simt in forma lunea dimineata, dar am vesti bune, am aflat la ce ora moralul incepe sa isi revina: 14.35!

La studiul care a publicat aceste rezultate au participat 2000 de persoane.

Pentru a depasi starea proasta pe care o resimtim lunea, putem sa aruncam o privire in jur si sa acordam atentie celor care ne zambesc si ne spun o vorba buna, menita sa ne schimbe starea de spirit si care ne ajuta sa ne regasim buna dispozitie si energia necesara pentru a face fata noii saptamani

Fericirea este in lucrurile marunte!

Pentru 40% dintre participantii la studiu, buna dispozitie poate reveni prin intermediul unor gesturi simple: o masina s-a oprit pe strada si un sofer binevoitor ne-a lasat sa trecem. O mica atentie, un zambet sau o vorba buna conteaza nespus.

Daca inveti sa te bucuri de un gest sau o vorba buna care te ajuta sa te simti mai bine, nu uita ca si tu poti face asta pentru cei din jur, atunci cand au o zi mai proasta. Zambeste si priveste saptamana care tocmai a inceput ca pe o perioada in care vei avea multe oportunitati de a face lucruri interesante.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *