5 motive pentru care masina de spalat vase iti face viata mai usoara - Woman2woman.ro


5 motive pentru care masina de spalat vase iti face viata mai usoara

By on martie 22, 2016

mancare de post

Share Button

Cine ar fi crezut ca masinile de spalat vase vor deveni atat de folosite de femeile din ziua de azi? Cu siguranta ca mamele si bunicile noastre nu si-au imaginat viata fara spalatul vaselor. De altfel, probabil ca si acum le considera doar un moft, nu un aparat folositor. Pentru femeia sau mama de cariera din ziua de azi masina de spalat vase este, insa, de un real ajutor.

5 motive pentru care masina de spalat vase iti face viata mai usoara

1.Mai mult timp pentru familie si cariera

5 motive pentru care masina de spalat vase iti face viata mai usoara

Foto: beko.ro / 5 motive pentru care masina de spalat vase iti face viata mai usoara

Nu e o exagerare. O masina de spalat vase face (poate) treaba cea mai neplacuta in locul tau si te ajuta sa economisesti timp. Gatitul poate fi necesar, ba chiar placut si amuzant, insa nu si spalatul vaselor. Si, chiar daca e nevoie si poti sa iti aloci timp pentru pregatirea mesei, spalatul vaselor pentru intreaga familie poate reprezenta o corvoada si timp pierdut pentru cele mai multe dintre noi.

Tocmai de aceea, achizitia unui astfel de obiect ne poate scuti de si mai multa munca si ne poate ajuta sa economisim timp pretios.

Chiar daca multe dintre gospodine spun ca prefera sa spele vasele pe masura ce gatesc, iti spunem ca e chiar mai simplu sa le strangi la final si sa le pui la spalat in masina de vase. Si oferta e variata, o poti gasi chiar aici.

2. Gata cu mainile uscate si iritatiile pielii

Poate ti s-a intamplat si tie sa ai probleme cu pielea mainilor din cauza detergentului de vase. Sigur, manusile de menaj reprezinta o solutie, insa nu pot fi purtate prea mult timp, deoarece favorizeaza aparitia micozelor. Daca nu stiai inca, umezeala si caldura, ambele preezente in manusile de menaj favorizeaza microbii si aparitia micozelor. Si probabil ca acesta e ultimul lucru de care ai nevoie.

In plus, e neplacut sa le pui si sa le scoti de fiecare data cand ai de spalat cate o farfurie.

3. Consum mai mic de apa si energie

Multe femei ar putea crede ca e mai mare consumul de apa in cazul spalarii vaselor cu ajutorul masinii de slapat vase. Insa, din contra, cantitatea de apa folosita in timpul spalarii manuale, la robinet este mai mare decat cea folosita in cazul spalarii cu ajutorul masinii. Asta deoarece masina este special conceputa sa foloseasca apa in mod inteligent si sistemele interne sunt adaptate acestei idei.

Daca vorbim despre nielul de energie, sigur ca noi, femeile, consumam mai multa energie atunci cand spalam vase. Insa de ce sa ne consumam energia intr-un mod neplacut?

4. Fara dureri de cap dupa vizitele prietenilor

Gandeste-te cu ce ramai dupa vizita prietenilor sau a rudelor. Sigur, vei ramane probabil cu multe amintiri si sentimente frumoase. Insa, pe langa acestea, ramai cu un munte de vase si pahare, nu-i asa? Iata cat de simplu le poti spala pe toate:

5. Masina de spalat vase poate fi integrata perfect in orice bucatarie

Crezi ca nu ai spatiu pentru masina de spalat vase? Poti opta fie pentru varianta de sine statatoare, fie pentru o masina de spalat vase incorporabila. In plus, in functie de marimea familiei tale sau de numarul prietenilor care te viziteaza, poti alege o masina de spalat pentru 9 sau mai multe seturi de vase. Asta inseamna ca in masina de spalat vase pentru 9 seturi vor incapea 9 bucati din fiecare tacam (9 linguri, 9 furculite, 9 cutite, 9 lingurite), 9 farfurii intinse, 9 farfurii adanci, 9 cani/pahare si 9 farfurioare pentru desert sau chiar mai multe.

Pe acest site vei gasi modele variate de masini de spalat vase incorporabile.

Tu cum alegi sa iti petreci timpul? Spaland vase ori cu familia si prietenii si fara dureri de cap?

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *