6 motive sa porti ghete din piele, primavara - Woman2woman.ro


6 motive sa porti ghete din piele, primavara

By on februarie 19, 2016

mancare de post

Share Button

Ghete din piele in tinutele cool? Sigur ca da. Ghetele din piele au revenit in moda puternic si, daca esti o fashionista convinsa, probabil te-ai si gandit daca ti se potrivesc sau nu. Daca nu le poti purta la birou, iti pot deveni cele mai bune prietene la cumparaturi si in timpul liber: la cinema, la plimbare sau la intalnirile cu prietenele.

Iata care sunt cele 6 motive sa porti ghete din piele, primavara:

ghete din piele ammauri 6 motive sa porti ghete din piele, primavara

6 motive sa porti ghete din piele, primavara

  1. Te feresc de frig si ploaie

Primavara este anotimpul cu cea mai mare cantitate de ploaie, deci trebue sa fii prevazatoare. In cazul in care te gandesti ca cizmele de cauciuc te pot feri de ploaie chiar mai bine, nu uita ca multe dintre tinute nu permit o astfel de incaltaminte. Si in plus, ghetele din piele sunt rezistente, calitative si pot sa fie cool la aproape orice tinuta.

  1. Sunt comode

Nu poti purta tocuri in fiecare zi, nu-i asa? La cumparaturi, plimbare in parc alaturi de copii sau atunci cand ai problem de rezolvat prin oras, tocurile pot sa fie incomode. Ghetele, pe de alta parte, iti confera stabilitate si pot fi purtate si la drumuri mai lungi. Alege modelul de ghete din piele potrivit pentru tine si apoi bucura-te de confortul lor.

  1. Sunt rezistente

Sigur ca pantofii raman prima si cea mai mare dragoste. Insa, tocmai pentru ca trebuie sa ii protejezi, poti opta pentru comodele si frumoasele ghete din piele. Design-ul si calitatea pielii le confera rezistenta si durabilitate in timp. Astfel, te vei putea bucura de aceasta incaltaminte comoda mai mult timp.

  1. Poti face combinatii care sa vorbeasca despre tine

Poti purta ghetele cu pantaloni scurti si dresuri colorate sau negre, daca vrei sa fii copilaroasa si cool ori alaturi de blugi, tricou cu imprimeuri haioase si cardigan ori sacou, daca vrei sa fii casual. Pentru personalitatile puternice sunt potrivite ghetele din piele in culori indraznete sau chiar aurii pentru serile pentrecute in club sau in orice ocazii vrei sa fii remarcata.

  1. Pot fi cool

Ghetele colorate iti pot satisface nevoia de culoare iar desigul le poate face special si menite sa atraga atentia. Roz, albastru, animal print, auriu? Totul e permis si in cazul ghetelor. Vrei o pereche de ghete rock, grunge? Tintele sau accentele metalice le vor da un plus de indrazneala, asa cum iti doresti.

ghete din piele ammauri cool

  1. Pot fi personalizate

Iti poti alege o pereche de ghete din piele de la Ammauri.ro si sa o personalizezi in functie de preferinte. Poti alege sa schimbi materialul, culoarea sau imprimeul si poti face combinatiile dorite, pentru obtine perechea de ghete din piele pe care ti-o doresti.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *