Reguli de nunta pe care le poti incalca - Woman2woman.ro


Reguli de nunta pe care le poti incalca

By on februarie 6, 2016

mancare de post

Share Button

Anul acesta poti sa uiti de traditionalele reguli de nunta si sa faci lucrurile asa cum ti-ar placea tie. Prin urmare, daca esti de parere ca unele obiceiuri nu se potrivesc stilului tau, ba mai mult, nici macar nu le intelegi, evita sa le practici. In felul acesta, vei scapa de un stres in plus si vei putea sa te concentrezi asupra lucrurilor de nunta care sunt cu adevarat importante. 

Asadar, iata cateva reguli de nunta pe care nu esti obligata sa le respecti intocmai:

Reguli de nunta pe care sa le incalci (daca vrei)

verighete

Inelele de nunta. Acestea reprezinta un simbol si face referire la faptul ca acum formati un cuplu. Insa, daca nu iti surade ideea inelelor, puteti sparge regulilele si sa va faceti tatuaje asortate in schimb. Iar daca nu esti de acord nici nu aceasta idee, fii convinsa ca acest lucru nu inseamna ca va iubiti mai putin si cu siguranta ca un tatuaj sau o bijuterie nu vor fi cele cu adevarat importante, ci legatura dintre voi si relatia pe care doriti sa o contruiti.

Petrecerea burlacitelor si problema domnisoarelor de onoare. Daca nu doresti ca prietenele tale sa organizeze o petrece surpriza in cinstea ultimelor tale zile de burlacita, pur si simplu spune-le ca nu este genul tau de distractie. De asemenea, in cazul in care nu vezi rolul unei domnisoare de onoare, pur si simplu anunta-le pe prietenele tale ca iti doresti doar sa le vezi prezente la evenimentul acesta important din viata ta si ca nu vreai sa le impui anumite responsabilitati sau reguli de tinuta pentru nunta ta. E atat de simplu.

Angajarea unui fotograf profesionist la nunta. Pe vremuri, cand nu toata lumea avea o camera foto, multi apelau la un fotograf, pentru a imortaliza clipele frumoase de la nunta lor. Acum insa, cand social media este in floare si toata lumea are cel putin o camera foto, fie ca este vorba de cea de la telefon, ori un DSLR profesional, ai putea sa uiti de ideea angajarii unui fotograf. In plus, daca vrei sa faci ceva original, amplaseaza la vedere cateva camere de unica folosinta si lasa-i pe invitatii sa isi intre in rol. Astfel, vei avea cele mai originale amintiri de la nunta.

Ceva vechi, ceva nou. Daca ti se pare inutila aceasta traditie, uita de ea. In plus, nu va face decat sa fie inca un lucru de pe lista ta de planificari care iti va da batai de cap. Prin urmare, alege sa faci ceva cat mai simplu si echilibrat.

Taiatul tortului la nunta. In primul rand, daca nu prea ai intrat prin bucatarie iti va fi destul de dificil sa intelegi cum va trebui sa tai un tort cu 10 etaje. Iar daca partea in care atat tu, cat si mirele trebuie sa gustati reciproc din tort, in fata invitatilor, ti se pare usor jenanta si nu intelegi rostul acestei traditii de nunta, atunci uita de ea. In felul acesta mai elimini o problema care te deranjeaa cu privire la organizearea nuntilor.

Primul dans de la nunta. Pentru acest moment foarte multe cupluri iau lectii de dans in avans si se pregatesc serios doar pentru doua-trei minute in care fac un numar in fata invitatilor. Daca esti una dintre acele persoane care considera ca acest lucru este costisitor, atat financiar, cat si din punct de vedere al timpului si nu te reprezinta ori, mai mult, nu-i intelegi semnificatia, atunci afla ca nu esti deloc obligata sa-l incluzi in programul tau de nunta. Prin urmare, danseaza asa cum vrei cu sotul si invitatii tai si uita de regulile invechite daca acestea au legatura cu felul tau de a fi sau a sotului.

Astfel, daca esti pe cale sa organizezi acest eveniment important din viata ta, insa ai indolieli in privinta unor obiceiuri pe care majoritatea le practica, afla ca poti incalca regulile de nunta fara ca nimeni sa iti reproseze ceva. Succes!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *