Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016

By on December 15, 2015
Share Button

Despre anul 2016 poti afla in articolul Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016. Cariera, bani, dragoste sau viata sociala? Care dintre aceste este cea mai norocoasa pentru tine in 2016?

Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016

Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016

Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016 / Foto: Woman2Woman.ro

Anul 2016 este potivit pentru a te ocupa de imaginea ta publica si sa excelezi la locul de munca. Ai multa energie in acest an, la fel ca si celelalte semne de foc.  Primavara ti-ar putea testa rabdarea, insa, deoarece Marte este retrograd incepand cu mijlocul lunii aprilie si pana la sfarsitul lunii iunie.

Respecta-ti limitele fizice si nu te suprasolicita la sfarsitul verii – inceputul toamnei. Rezista tentatiei de a te ocupa de prea multe proiecte, intalniri, cursuri si nu te angaja pentru prea multe ore suplimentare la locul de munca. Sanatatea si bunastarea sunt la fel de importante ca si orice lauda sau profit de care ai putea beneficia.

In multe feluri, 2016 este magic pentru tine!

Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016: Cum stai cu dragostea daca esti intr-un cuplu

Dragostea poate fi dulce si simpla in 2016, dar cu un mare procent de… entuziasm! Vei aparea ca o persoana armonioasa si amuzanta, pusa pe distractie in 2016. O persoana extrem de placuta si plina de farmec atat pentru prieteni, cat si pentru straini. Vei fi remarcat atat la adunari publice si de familie, cat si in cadrul unor evenimente mari.

Emotiile vor fi mult mai aproape de suprafata. Perioada ianuarie- martie poate fi cea mai pasionata, deoarece atunci Marte se deplaseaza prin semnul Scorpionului.

Vor exista momente in care va fi necesar sa faci un pas inapoi, acest lucru permitandu-ti sa iti distragi atentia de la psihodrama si iti va permite solutionarea problemelor mici. Aceste tipuri de emotii pot aparea in cea mai mare parte a lunilor august si septembrie.

Generozitatea si distractia reprezinta regula pentru sfarsitul lunii septembrie si octombrie. Orice conflicte din trecut vor fi uitate.

In ceea ce privestepartenerul de viata, ii oferi celuilalt un pic mai mult timp si spatiu in noiembrie si decembrie. De asemenea, obligatiile sociale ar putea creste acum.

Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016: Cum stai cu dragostea daca esti singura

Toate luminile vor fi pe tine in 2016, Berbec, in special in lunile februarie si martie. Vei fi de multe ori inconjurata de perspective fascinante, la fel de atractive ca si tine.

Cele mai multe dintre intalniri romantice pot fi mai emotionante decat ti-ai dori, dar unele vor fi cu oameni care au un temperament care ti se potriveste. Vei fi un magnet pentru sexul opus si vei atrage barbatii cu usurinta.

Fii selectiva. Acest lucru conteaza cel mai mult la sfarsitul lunii mai si iunie, atunci cand Marte este retrograd si nu spune „da” prea multe ori si, mai ales, nu le spune asta tuturor.

Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016: Bani si Cariera

Ai putea vedea un progres lent, treptat si permanent in 2016. Nu te indoi de succes, mai ales in primavara, cand Marte este retrograd. Concentreaza-te pe ceea ce iti place si fa asta cu placere. Indiferent ce se intampla, mergi  mai departe.

Februarie si martie ar putea fi haotice si nevoile altora ar putea complica propriile planuri. Fa cunostinta cu propriile obligatii si nu te lasa influentata in luarea deciziilor. Cand vine vorba de bani, verifica numerele.

Fluxul de bani ar trebui sa fie constant, daca nu rapid. Gandeste-te de doua ori inainte de a petrece si inainte de a face cheltuieli.

Fa-ti timp sa te ocupi de problemele financiare sau imobiliare in noiembrie sau decembrie. O problema ar putea avea nevoie de timp pentru a fi rezolvata, dar, cu atentie si grija, vei putea vedea beneficii mari. Anul 2016 poate fi un an bun pentru finante.

Vei avea un an minunat, pentru ca pozitiile planetare sunt in favoarea ta.

Cu toate acestea, este necesar sa se te decizi cu privire la prioritatile din viata ta si sa iti concentrezi atentia pe modalitatile de a le realiza. Vei face progrese semnificative in obiectivele tale atat timp cat sunt inovatoare.

Horoscop 2016 pentru Berbec/ Horoscop Berbec 2016: Emotional vei fi mai puternica si exista un sentiment de realizare si de recunoastere.

Share Button

2 Comments

 1. manea ionela nicoleta

  December 16, 2015 at 8:48 pm


  acesta rochie as purta in ziua de paste

  • manea ionela nicoleta

   December 16, 2015 at 8:49 pm


   acesta rochie as purta in ziua de paste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro