Castiga abonamente LadyFIT pentru tine si pentru cea mai buna prietene - Woman2woman.ro


Castiga abonamente LadyFIT pentru tine si pentru cea mai buna prietene

By on noiembrie 12, 2015

mancare de post

Share Button

logo lady fitVrei sa scapi de stresul kilogramelor in plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sala? Vrei sa iti petreci mai mult timp de calitate impreuna cu cea mai buna prietena? Participa la concurs si poti castiga doua abonamente a cate 12 sedinte la LadyFIT Gym! Woman2Woman.ro si LadyFit Gym iti ofera sansa de a castiga doua carduri la sala infiintata de reputatul antrenor Cori Gramescu, fiecare card putad fi utilizat pentru 12 sedinte. De ce sa nu mergi la sala impreuna cu cea mai buna prietena?

Despre LadyFIT Gym

Prima sala din Bucuresti dedicata in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor a fost deschisa in anul 2005, iar din anul 2009 functioneaza sub brandul actual, LadyFIT. Sala ofera peste 40 de programe de antrenament pentru incepatoare, de nivel mediu si avansate si are, astfel, cel mai generos si divers orar din Bucuresti. Sala ofera, de asemenea, program de nutritie si program gratuit de consiliere si suport pentru alegerea antrenamentelor.

Premiu: doua abonamente a cate 12 sedinte la LadyFIT Gym. Abonamentele pot fi utilizate pana la sfarsitul lunii martie 2016.

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook Woman2Woman.ro: aici

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook LadyFIT Gym aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea concursului – “Care este zona corpului tau despre care crezi ca trebuie modificata prin exercitii fizice? De ce?,  printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 12  – 23 noiembrie 2015.

Participantul cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul constand in doua abonamente a cate 12 sedinte la LadyFIT Gym.

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 25 noiembrie 2015.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

36 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *