Cum sa seduci pe site-urile matrimoniale - Woman2woman.ro


Cum sa seduci pe site-urile matrimoniale

By on septembrie 11, 2015

mancare de post

Share Button

In zilele noastre totul  intampla online, chiar si atunci cand iti cauti un partener de viata apelezi tot la site-urile specializate, care iti ofera mai multe sanse de a cunoaste diferiti oameni. Te-ai inscris pe mai multe site-uri, dar, desi consideri ca ai facut totul pentru a atrage atentia celorlalti, nu primesti niciun raspuns. Iata cateva sfaturi pentru optimizarea profilului tau, astfel incat sa atragi cat mai multe persoane si a stabili cat mai multe relatii online.

Autor: Claudia Ilies

relatii online

1 – Seductia incepe cu pseudonimul

Evita pseundonimele care suna ciudat sau par invechite, se termina cu un sir de numere, gen dea12345 sau altele stupide gen amcucesa.

Numele de utilizator este primul vazut si poate convinge o persoana daca iti va vizita profilul sau nu. Asadar trebuie sa te asiguri ca spune suficient de mult despre tine, ca ti se potriveste si ca va atrage vizitatorii.

2 – Relatii online – importanta pozei de profil

Daca primesti un apel pe telefon de la un numar ascuns nu prea ai incredere sa raspunzi, nui- asa? La fel este si in cazul in care ai un profil online, dar nu are nicio poza. Membrii unui site de relatii doresc sa stie cu cine au de a face. Nu te va ajuta o fotografie facuta prin intermediul camerei web, sprijinita in coate si cu imaginea dezordinii din camera ta. Dar nici o fotografie mult prea aranjata, ca de pe coperta unei reviste nu ii va atrage pe ceilalti sa iti viziteze profilul.

Fii cat mai naturala, zambeste si alege un decor neutru.

3 – O scurta descriere iti poate fi de real folos

Daca vei da dovada de umor si originalitate in cele cateva cuvinte prin care vei alege sa te descrii, sansele tale pot creste considerabil. Evita expresiile mult prea folosite gen in cautarea unei relatii sau mai mult…

Nu te pierde in prea multe detalii, fii scurta si concisa. Adauga cateva poze bine alese!

4 – Incurajeaza conversatiile

Cand incepi o conversatie online cu o alta persoana, primele cuvinte pot fi determinante pentru interlocutorul tau care isi va creea o impresie buna sau rea. Fii deschisa si amuzanta si incepe conversatiile discutand despre pasiunile tale si modalitatea de a-ti petrece timpul liber.

Fii activa in conversatie si nu da raspunsuri pregatite cu copy paste, oferite tuturor.

5 – Nu folosi limbaje codificate

Nu toata lumea cunoaste prescurtarile de tip chat si unii nici nu le apreciaza. Greselile gramaticale frecvente vof fi imediat sanctionate, asa ca trebuie sa ai mare grija cum te exprimi.

6 – Nu raspunde cu intarziere

Daca chiar vrei sa stabilesti cat mai multe relatii online, incearca sa fii activa si sa raspunzi cat poti de repede mesajelor primite.

7 – Accepta intalnirile face-to-face

Poate ca vei avea emotii la prima intalnire, dar ce sens are sa pastrezi o relatie doar online. Doar nu pentru asta te-ai inscris pe site-ul respectiv… Daca ti se propune, ia-ti masuri de precautie si mergi la intalnire. In fond, un suc sau o cafea nu te vor indatora cu nimic. Daca nu iti place persoana, nu vei fi obligata sa o mai intalnesti.

8 – Evita discutiile prin web cam

O relatie de durata nu poate incepe asa si nu este normal sa dezvalui interiorul camerei tale oricarei persoane. In plus, dezordinea din camera, o scrumiera mult prea plina sau hainele aruncate la intamplare in camera nu te vor ajuta sa stabilesti relatii online.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *