4 modalitati de a pastra vii amintirile din concediu - Woman2woman.ro

4 modalitati de a pastra vii amintirile din concediu

By on September 10, 2015
Share Button

Vacanta s-a terminat pentru majoritatea din noi si cu tot regretul, tot ce ne ramane sunt amintirile, pe care ne straduim sa le pastram cat mai vii pentru a pastra si sentimentul de libertate si de relaxare pe care l-am simtit in concediu. Ne face placere sa privim pozele din locurile in care am fost si sa ne distram reamintindu-ne momentele placute petrecute.

poze-concediu-frostboxcom

Foto: frostbox.com

Daca iti place sa calatoresti si sa descoperi locuri si experiente noi, sa intalnesti oameni noi si sa incerci preparate culinare specifice, stii cat de mult ai vrea sa pastrezi cat mai mult timp toate aceste sentimente. Cum poti sa pastrezi amintirile cat mai mult posibil? Iata cateva sfaturi practice pentru amintirile din concediu.

Autor: Claudia Ilies

Din fecirire, exista mai multe metode care iti permit sa pastrezi vii amintirile din concediu. Chiar daca timpul le va face sa se estompeze, daca le stochezi bine, le poti retrai cu placere, din cand in cand.

1 – Memorii despre concediu: scrie-le

Cand pleci in calatorie, nu uita sa iei cu tine si un carnetel de notite sau o tableta pe care iti poti nota sentimentele si emotiile care te incearca de fiecare data cand pasesti pe un taram nou, pe care ti l-ai dorit mult sa il vizitezi.

Noteaza-ti datele si locurile vizitate, numele si datele de contact ale persoanelor cunoscute in aceste locuri, locurile unde ati mancat si v-a placut, distanta parcursa, mijloacele de transport folosite. Noteaza-ti impresiile despre locurile respective si orice alte informatii de care crezi ca vei mai putea avea nevoie la o eventuala data ulteriora.

2 – Fotografii din concediu

rama foto handmade itsjustcalledspicy blogspot comCel mai bine iti poti aminti daca privesti fotografiile facute in locul respectiv. Acestea pot spune mult mai mult decat o multitudine de cuvinte. Fa cat mai multe poze, la intoarcere s-ar putea sa vrei sa revezi ceva anume si nu vrei sa fii surprins ca nu ai fotografiat. Poate la momentul cand ai fost acolo ai avut impresia ca nu totul merita fotografiat, dar, odata intors, vei regreta ca nu ai facut mai multe poze. Vei avea adesea senzatia ca nu ai venit inapoi cu amintirile complete.

Fii creativa cand faci poze, incearca sa surprinzi locurile asa cum sunt, din diverse unghiuri. Ia instantanee de pe strazi, incearca sa iei cate un pic din atmosfera locurilor respective, folografiaza toate locurile care ti-au placut si in care te-ai simtit foarte bine.

3 – Albume pentru fiecare locatie

Daca creezi albume, fotografiile tale vor fi organizate in functie de locatiile vizitate. Unii pastreaza anumite obiecte precum: bilete de transport, brosuri si alte mici suveniruri. Toate acestea completeaza experienta traita.

4 – Impartaseste experienta ta cu ceilalti

Poti posta fotografiile din concediu si alte informatii utile pentru cei care vor sa ajunga si ei in locurile vizitate de tine. O inregistrare online poate fi extrem de utila pentru multe persoane, iar tu te poti lauda ca le-ai vazut!

Le poti usor face accesibile prietenilor si membrilor familiei, pentru ca acest lucru face parte din placerea vacantei.

Poti posta zilnic cateva fotografii si impresii pentru cei care sunt nerabdatori sa afle cat mai multe detalii despre vacanta ta. In acest fel, cei dragi care nu au putut veni cu tine se vor simti mai aproape, ca si cum ar descoperi odata cu tine locurile vizitate.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro