Luminita Cosleacara - Rochia scurta de mireasa, o alegere indrazneata - Woman2woman.ro


Luminita Cosleacara – Rochia scurta de mireasa, o alegere indrazneata

By on august 3, 2015

mancare de post

Share Button

Luminita-Cosleacara-rochii-de-mireasaOrice femeie viseaza la o nunta ca-n povesti si la o rochie care sa faca parte din acelasi film. Chiar daca ai multe de planificat pentru aceasta zi, cea mai mare preocupare va ramane, in continuare, tot rochia de mireasa. Daca nu esti o traditionalista si nu tii neaparat ca rochia de mireasa sa arate ca cea de printesa, ci dimpotriva, esti  nonconformista si preferi rochia scurta, moda zilelor noastre iti vine in ajutor cu propuneri dintre cele mai variate. Pentru a-ti recomanda cele mai in voga modele, am apelat la designerul roman Luminita Cosleacara.

Autor: Roxana Chingaru

Luminta Cosleacara: „Lungimea rochiilor de mireasa variaza odata cu trecerea timpului. Exista rochii mini, pana la genunchi sau deasupra genunchiului si, desigur, cele clasice, lungi.”

Luminita Cosleacara-rochia scurta de mireasa

Rochiile scurte de mireasa pot fi adoptate in functie de inaltimea si silueta celei care o poarta.

Luminita Cosleacara – Rochia scurta de mireasa, o alegere indrazneata

Daca acesta este modelul de rochie de mireasa la care visezi, din copilarie, trebuie sa stii ca acest croi nu se potriveste oricui, iar modelul, care sa te avantajeze cu adevarat trebuie cautat cu mare atentie. O poti purta doar in sezonul cald, picioarele trebuie sa fie aproape perfecte, drepte iar la pantofii cu toc nu poti renunta deloc, pe tot parcursul nuntii. In rest, aproape totul este permis. De la materiale, croi si culori variate.Rochiile de mireasa scurte au capatat din ce in ce mai multa popularitate si exista o varietate de modele, cu detalii interesante, pe care ti le pun la dispozitie marii designeri.

Luminita Cosleacara: „Rochiile scurte de mireasa au o nota retro-chic si pot fi alegerea ideala pentru  mireasele nonconformiste.Desi un model neconventional rochia de mireasa scurta poate pastra spiritul traditionalist gratie tesaturilor folosite.”

Iata cateva modele

Daca ai picioare de balerina si o inaltime medie, poti alege rochia de mireasa Ballerina, de la atelier Divine, cu multe fuste din tull, presarat cu flori, stil tutu si corset decorat cu pene. In picioare iti poti pune o pereche de sandale cu platforma. Cu o astfel de tinuta sigur vei fi in centrul atentiei, vei fi gratioasta si te vei simti in largul tau, pe durata intregii petreceri. (http://divine.ro/rochii-de-mireasa/poetica-2014/ballerina/)

Ballerina-Divine-Luminita Cosleacara

Luminita Cosleacara: „Rochiile de mireasa scurte din tulle moale gen tutu vor crea viitoarelor mirese senzatia de plutire, conferandu-le un aer copilaresc.”

O alternativa care impleteste  clasicul cu modernul sunt rochiile scurte, completate de o trena lunga la spate, care aduc acea maiestuozitate, specifica rochiei de mireasa. Prin urmare, vrei sa fii feminina si sa te simti ca o printesa, dar sa nu fii incomodata de lungimea rochiei si de multitudinea fustelor, atunci rochia Alberta Ferretti, scurta, cu trena lunga, decorata cu flori este optiunea perfecta. Linia rochiei este curgatoare din materiale fine, precum matasea si tulle-ul, care sintetizeaza simplitatea si eleganta. (http://designerbridalroom.com.hk/mproduct/alberta-ferretti-13/)

Rochie scurta de mireasa - Alberta Ferretti / Luminita Cosleacara - Rochia scurta de mireasa, o alegere indrazneataRochiile de mireasa scurte sunt unice, ideale pentru miresele nonconformiste care isi doresc sa ocoleasca putin traditia in favoarea a ceva diferit, original si foarte comod. Rochiile de mireasa retro sunt perfecte pentru epoca in care traim, prin faptul ca excentricitatea lor demonstreaza ca inca sunt moderne.

Daca iti doresti sa fii o astfel de aparitie, modelul Alodie al designerului Sarah Janks, se incadreaza perfect unei mirease care isi doreste sa fie originala, feminina si care, in acelasi timp, vrea sa impresioneze. Imbracand aceasta rochie de mireasa, realizata din straturi de chifon de matase si flori mari din margele, cusute manual, cu un decolteu simplu si croi lejer, vei fi o aparitie de neuitat. Acest tip de rochie poate fi purtat cu usurinta si cu alta ocazie importanta din viata ta. (https://www.fptyltd.com/sarahjanks/products/alodie/)Alodie-rochie scurta de mireasa / Luminita Cosleacara - Rochia scurta de mireasa, o alegere indrazneata
Un alt model, care te va captiva pe loc, este Wilma al designerului Tobi Hannah.

Inspirat din stilul personajului Wilma, din desenele animate The Flintstones, rochia este o optiune pentru o mireasa care a depasit o anumita varsta, dar care este sigura pe feminitatea ei. Modelul Wilma are un croi conic, simplu cu fuste suprapuse si un corset care se termina la baza gatului sub forma unui colier senzual din strasuri. Coafura trebuie sa fie si ea in aceeasi linie: ori un coc perfect aranjat, ori o coafura in stilul anilor 70. (http://www.tobihannah.co.uk/collections/available-at-stores/products/short-wedding-dresses-wilma)

Wilma-rochie scurta de mireasa / Luminita Cosleacara - Rochia scurta de mireasa, o alegere indrazneataLuminita Cosleacara: „Pentru miresele suple si pasionate de dans rochia de mireasa scurta poate fi alegerea ideala.”

Nu multe mirese au curajul sa aleaga un model de rochie scurta, preferand traditionalul in locul nonconformismului, insa multe modele sunt atat de frumoase incat te pot convinge pe loc. Vei fi, in acelasi timp, feminina, senzuala si originala. Alegerea finala, insa o vei face doar tu.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *