7 semne ca iti este prietena cu adevarat - Woman2woman.ro


7 semne ca iti este prietena cu adevarat

By on iulie 29, 2015

mancare de post

Share Button

Ai o prietena foarte apropiata pe care stii ca poti conta intotdeauna? Acesta este deja primul semn care iti spune ca sunteti prietene adevarate. Descopera cele 7 semne care iti garanteaza ca prietenia voastra va conta toata viata.

Autor: Claudia Ilies

Prietena – sprijin in momentele dificile

femei vorbind geniusbeauty com

Foto: geniusbeauty.com

Viata nu este intotdeauna lipsita de surprize neplacute. Daca problemele intervin in viata personala si nu gasesti nicio solutie pentru a depasi momentele grele, prietena ta este acolo, oferindu-ti  suportul necesar. Nu trebuie sa cauti vreo explicatie pentru care te ajuta, doar sa apreciezi cat de norocoasa esti sa poti conta pe ajutorul prietenei tale, atunci cand ai nevoie.

Nu aveti intotdeuna aceleasi pareri

Chiar daca sunteti prietene de o viata, asta nu inseamna ca trebuie sa aveti mereu aceleasi pareri. Bucura-te ca poti conta pe o parere sincera, in momentele in care tu nu stii ce decizie sa iei. Aceste discutii in contradictoriu te ajuta sa vezi mai clar anumite situatii. Sigur nu ti-ar fi de folos sa ai mereu langa tine o persoana care te aproba, indiferent de situatie .

Nu va spuneti chiar tot

Este bine sa stii ca exista o persoana in care poti avea incredere. Intr-o relatie de prietenie, va veti deschide putin cate putin, descoperind-o pe cea de langa tine in acelasi fel. Daca pastrezi respectul fata de secretele celeilalte si nu esti prea indiscreta si insistenta, prietenia voastra se va consolida.

Investesti in prietenia ta

Planificati-va timpul petrecut impreuna si faceti lucruri memorabile impreuna. Faceti eforturi pentru a fi impreuna atat in perioadele bune, cat si in cele nu chiar roz. O prietenie in care nu investesti timp si efort nu poate dura.

Complimentele sunt de mare ajutor

O prietenie se consolideaza daca stim sa apreciem succesul celeilalte persoane. Spune-i vorbe bune, arata-i ca esti mandra de reusitele ei si va face si ea la fel, cu ocazia urmatoarei situatii. Sustinerea reciproca impulsioneaza si consolideaza o prietenie.

Iarta si uita

Daca cateodata activitatile zilnice va fac sa va indepartati, incearca sa pastrezi contactul. Daca intervine o disputa intre voi, invata sa ierti. Daca veti discuta, supararea va trece mai usor.

Reciprocitate

Vi se intampla sa radeti sau sa plangeti in acelasi timp? Aceasta este modalitatea in care se creeaza legaturile intre oameni. Lucrurile si gesturile marunte creeaza legaturi durabile. Va veti aminti daca veti rade sau plange impreuna la un film.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *