De ce sa alegi pantofii colorati - Woman2woman.ro


De ce sa alegi pantofii colorati

By on iulie 15, 2015

mancare de post

Share Button

Multe dintre femei opteaza pentru clasicele alb, negru, maro si bej, insa paleta culorilor si imprimeuri care pot fi utilizate in cazul pantofilor este mult mai larga. Galben sau portocaliu neon, rosu intens, animal print, sunt doar cateva dintre modelele pe care ai putea sa le incluzi in garderoba, fara sa iti fie teama ca “e prea mult”. Nu te speria de culori si imprimeuri, pentru ca acestea desavarsesc tinuta. Iata de ce sa alegi pantofii colorati!

Autor: Mihaela Dinu

De ce sa alegi pantofii colorati

De ce sa alegi pantofii colorati

De ce sa alegi pantofii colorati

Pantofii rosii

Aceasta este considerata de femeile putin mai indraznete aproape ca o culoare sigura si usor de asortat. Si chiar este. O tinuta all black poate fi combinata cu o pereche de Pantofi rosii, pentru a da pata de culoare, pentru a sparge monotonia tinutei si pentru a sublinia personalitatea celei care ii poarta.

Animal print

Chiar daca animal print este un imprimeu ceva mai pretentios, din cauza incarcaturii coloristice, poate reprezenta o buna optiune si in cazul pantofilor de birou. Atata timp cat pantofii au un toc potrivit de inalt si tinuta este in alb si negru, fara exagerari in privinta lungimii fustei ori a marimii decolteului, ii poti purta in siguranta la birou, pentru ca alegerea ta e una potrivita.

Culorile neon

Tineresti, in tendinte si foarte stralucitoare, acestea reprezinta varianta “de zi” sau casual pentru auriu si argintiu. Sunt culori perfecte pentru vara, insa pot fi purtate si in zilele in care ai nevoie sa inveselesti o tinuta. Galben, portocaliu, verde sau roz in nuante aprinse nu doar ca sunt in tendinte, ci sunt si foarte usor de folosit.

De ce sa alegi pantofii colorati

Motivele florale

La fel ca si in cazul animal print, alaturarea acestui imprimeu unei tinute fade, terne, care nu are un element cheie care sa ii confere personaltate, poate avea un efect benefic. Atat asupra intregului aspect, cat si asupra noastra.

Intra pe ammauri.ro si alege-ti pantofii care dau personalitate tinutei tale. Ii gasesti aici

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *