Castiga un super premiu oferit de Activia - Woman2woman.ro


Castiga un super premiu oferit de Activia

By on martie 27, 2015

mancare de post

Share Button

Foto-concurs-ActiviaParticipa la concurs si castiga un super premiu oferit de Activia! Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cei 3 pasi de mai jos si poti castiga premiul constand in iaurt Activia pentru o luna si un set de fitness compus din: saltea fitness, minge gimnastica si elastic pilates.

Cum te ajuta iaurtul Activia sa te mentii sanatoasa?

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook Woman2Woman.ro: aici (daca nu ai facut-o deja)

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook Activia  aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea “Cum te ajuta iaurtul Activia sa te mentii sanatoasa?” printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 27 martie – 16 aprilie 2015.

Participanta cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul Activia, constand in iaurt Activia pentru o luna si un set de fitness compus din: saltea fitness, minge gimnastica si elastic pilates.

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, dar si pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 25 aprilie 2015.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

215 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *