9 motive sa dansezi la Arthur Murray in aceasta primavara - Woman2woman.ro


9 motive sa dansezi la Arthur Murray in aceasta primavara

By on martie 26, 2015

mancare de post

Share Button

Dansul este un mod foarte placut de a petrece timpul, cu multiple beneficii atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic si social. Sistemul de predare a dansului in studiourile Arthur Murray este orientat catre  beneficii imediate, prin pasi de dans.

Dans la Arthur Murray

Mai mult ca oricand, primavara trebuie sa faci miscare, sa te energizezi, pentru a nu lasa astenia sa te cuprinda. In plus, incepem sa ne pregatim corpul pentru vara, pentru plaja, deci kilogramele in plus trebuie amenintate. Si ce poate fi mai frumos decat sa slabesti in pasi de dans?

Intr-o ora de dans de societate se pot arde intre 192 kcal, in cazul dansurilor line, precum Tango sau Fox Trot si pana 450 kcal, pentru dansuri ritmate precum East Coast Swing. Ca o comparatie, intr-o ora de alergare se ard aproximativ 420 kcal. Deci in mod categoric dansul este un mod foarte eficient de a pierde greutate. Care, spre deosebire de sporturi, nu te face sa te simti atat de obosit.

Pe langa slabit, sunt foarte multe beneficii ale dansului, in special detensionarea, tonifierea musculaturii, eliminarea stresului…

La Arthur Murray, sistemul de predare a dansului imbina trei tipuri de lectii de dans, ceea ce duce la un complex de beneficii. Avem lectiile private, in care instructorul preda individual elementele tehnice, se invata executia corecta a pasilor. Sunt lectiile de grup, in cadrul carora profesorul preda mai multor persoane un stil de dans, iar apoi sunt sesiunile de petrecere, in care participantii danseaza liber, se schimba partenerii de dans si se adapteaza la muzica, intocmai ca in cazul unei petreceri.

Acest sistem, considerat cel mai eficient sistem de predare a dansului din lume, traseaza liniile pentru beneficii imediate, pe trei planuri importante pentru o stare generala de bine.

Beneficii fizice, foarte importante pentru starea de sanatate:

  1. Scapi de stres si te relaxezi
  2. Starea ta de sanatate se imbunatateste
  3. Dobandesti o postura ferma si mai multa gratie

Beneficii legate de psihic, desigur strans legate de relaxare si eliminarea stresului

  1. Ai mai multa incredere in tine
  2. Socializezi mai bine cu cei din jurul tau
  3. Relatiile de cuplu, de afaceri si cu prietenii se imbunatatesc

Si beneficii sociale

  1. Intalnesti oameni noi cu preocupari comune
  2. Te simti in largul tau la petreceri
  3. Te distrezi mai mult, zambesti mai mult si ai o dispozitie mai buna
Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *