Horoscop 2015 - Scorpion - Woman2woman.ro

Horoscop 2015 – Scorpion

By on February 17, 2015
Share Button

horoscop-2015Despre Horoscop 2015 – Scorpion: Vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru 2015? Citeste horoscopul complet al zodiei tale si vei afla care sunt predictiile pentru viata sociala, dragoste, cuplu, bani si cariera.

scorpionDespre Horoscop 2015 – Scorpion: Viata personala si sociala

Anul 2015 se anunta pentru scorpioni un an plin de noroc si energie pe o parte. Pe de alta parte, nativii din aceasta zodie trebuie sa faca eforturi in a mentine relatii bune cu cei din jur, familie si prieteni. Veti avea tendinta sa va indepartati de cei dragi, in special in luna februarie, pentru a sta cu propriile ganduri, pentru a va face ordine, acolo unde nu este.Incercati sa nu ii criticati prea aspru pe cei din jur, nimeni nu este perfect.

Despre Horoscop 2015 – Scorpion: Dragoste si cuplu

Neintelegerile dintre dumneavoastra si partener vor fi mai dese anul acesta, decat in mod obisnuit. Faptele nu vor coincide cu vorbele, motiv pentru care s-ar putea crea tensiuni in relatia de cuplu. Secretul fericirii consta in comunicare. De asemenea, incercati sa va apropiati de partener, sa nu il neglijati, lasati pentru o perioada lumea din jur sa isi rezolve singura problemele si faceti si dumneavoastra acelasi lucru. In lunile octombrie-noiembrie, lucrurile mici, dar cu valoare sentimentala, ar putea sa va redea linistea relatiei de cuplu si armonia alaturi de persoana iubita.

Pentru nativii singuri insa, anul 2015 va fi un an promitator. In primele luni ale anului, dragostea va pluti in aer, veti avea multe oportunitati de a va gasi jumatatea. Iesirile la cinema, plimbarile prin parc, calatoriile scurte va vor ocupa tot timpul. Veti comunica cu persoane care va atrag, veti glumi, ba chiar veti critica, sub forma de gluma, aspecte care nu va incanta atat de mult la potentialul partener. Daca acesta nu va reactiona la micile dumneavoastra critici sau nu va rade la glumele pe care le veti face, veti stii ca trebuie sa cautati mai departe, umorul si perfectionismul caracterizandu-va. Lunile septembrie, octombrie si noiembrie sunt favorabile intemeierilor relatiilor de durata. In special in luna septembrie, va veti putea gasi jumatatea.

Despre Horoscop 2015 – Scorpion: Cariera si bani

Anul acesta veti putea primi noi responsabilitati la locul de munca. Este un an favorabil, dar plin de provocari carora, din fericire, le veti face fata. Daca sunteti in cautarea unui job, in ianuarie si februarie vor putea aparea oportunitati neasteptate pentru dumneavoastra.

Din punct de vedere financiar, nativii din aceasta zodie se vor bucura de stabilitate si siguranta financiara, astfel incat, indiferent ca aveti sau nu un job, nu veti duce lipsa banilor. Lasati lucrurile sa decurga firesc, nu le grabiti si nu va panicati, riscati sa faceti alegeri gresite!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro