Spirulina te ajuta sa slabesti? - Woman2woman.ro

Spirulina te ajuta sa slabesti?

By on January 26, 2015
Share Button

Obiectivul tau pentru acest an este sa scapi de kilogramele in plus? Esti in cautarea alimentelor care se pot transforma intr-un aliat al dietei tale? Stiai ca spirulina are calitati si valori nutritionale exceptionale care te pot ajuta sa slabesti?

Autor: Claudia Ilies

Spirulina

Foto: paddisonprogram.com

 

Spirulina este o alga care creste in lacurile alcaline din regiunile calde ale globului. Stiai ca initial a fost utilizata pentru a lupta impotriva problemelor de nutritie din tarile subdezvoltate? Astazi este cunoscuta drept un supliment alimentar complet in toate tarile lumii, datorita proprietatilor sale nutritionale.

Acum vei descoperi cum te poate ajuta spirulina sa slabesti:

Nu poti sa slabesti daca nu ai un corp curat

Excesul de grasime se datoreaza otravirii celulelor din corpul tau. Supraincarcate, organele tale vitale (vizica biliara, pancreasul, ficatul, intestinele) nu isi mai pot indeplini functiile corespunzator. Este la fel in cazul sistemului nervos: cand toate functiile hormonale sunt dereglate, se produce acumularea kilogramelor in exces.

Efectul detoxifiant

Secretul spirulinei este ca poate produce detoxifierea organismului in profunzime. Poate distruge toxinele, chiar metalele grele, contribuind la regenerarea celulara. Aceasta substanta te va purifica si va relansa procesul de slabire.

Cum te ajuta spirulina sa slabesti

Spirulina contine fenilalanina, care actioneaza asupra hormonului responsabil pentru satietate. Nu vei mai simti ca iti este mereu foame, iar nivelul glucozei din sange va ramane constant.

Datorita proprietatilor detoxifiante, nu vei simti foamea, asa ca vei reusi sa tii dieta asa cum ti-ai propus. Datorita valorilor sale nutritionale exceptionale, vei manca mai putin, fara a risca sa te confrunti cu carente de vitamine, minerale sau oligoelemente.

Nu trebuie sa existe dieta fara spirulina. Pentru un efect optim al regimului tau, consuma spirulina cu 30 de minute inainte de masa.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro