Horoscop 2015 - Gemeni - Woman2woman.ro

Horoscop 2015 – Gemeni

By on January 18, 2015
Share Button

horoscop-2015Despre Horoscop 2015 – Gemeni: Vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru 2015? Citeste horoscopul complet al zodiei tale si vei afla care sunt predictiile pentru viata sociala, dragoste, cuplu, bani si cariera.
gemeni

Horoscop 2015 – Gemeni: Viata personala si sociala

Anul 2015 va fi unul prosper pentru gemeni, in cele mai multe domenii. De asemenea, anul acesta veti parcurge o etapa ce va va schimba modul de a gandi, perspectiva de viata, o maturizare profunda. Anul va debuta energic si veti avea o multime de lucruri de construit iar in pauze, petreceti timpul cu persoanele dragi, oferindu-le caldura si atentia dumneavoastra.Va sfatuim sa nu va ignorati sanatatea. Scapati de stres mancand bine, dormind suficient si nu uitati ca prietenii si familia vor fi mereu alaturi de dumneavoastra.

Horoscop 2015 – Gemeni: Dragoste si cuplu

Pentru nativii implicati intr-o relatie de cuplu, anul acesta va reprezenta o serie de provocari. Veti fi usor de iritat si veti avea tendinta sa va retrageti sau sa renuntati de multe ori la relatie sau la persoana iubita, pentru a va atinge propriile vise si obiective. Va sfatuim sa traiti si sa va bucurati de relatie, fara sa vedeti mereu in aceasta un parteneriat de interese. Orice aparenta distantiere de persoana iubita, va fi doar o iluzie. Nu va lasati inselati, deoarece ati putea regreta ulterior alegerile facute.

Pentru nativii singuri, anul va debuta cu popularitate, bun-gust si carisma, dar si dragoste si multa, multa distractie. Veti petrece timpul in companii placute, veti cunoaste oameni noi si veti desfasura activitati exact pe placul dumneavoastra. In luna septembrie s-ar putea sa fiti dezamagiti de o persoana care va admira si care, la randul ei, v-a atras atentia. Luati-va cateva zile in care sa va puneti ordine in ganduri. Veti putea ulterior decide daca ati facut o interpretare pripita – sau nu.

Horoscop 2015 – Gemeni: Bani si cariera

Anul acesta nativii gemeni vor putea incepe proiecte alaturi de oameni noi, oameni din experienta carora gemenii ar putea invata. Rabdarea este cuvantul cheie in acest an, in ceea ce priveste cariera. Nu grabiti lucrurile, rezultatele vor fi pe masura eforturilor depuse. Situatia financiara va fi una stabila, iar dumneavoastra veti face cheltuieli moderate in 2015, cu mici exceptii cand veti simti nevoia sa va rasfatati cu mici atentii. Un cadou (financiar sau nu) ar putea sa va surprinda placut in luna iulie!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro