Idei de relaxare la sfarsitul unei zile - Woman2woman.ro

Idei de relaxare la sfarsitul unei zile

By on January 1, 2015
Share Button

relaxarea_supremaIntr-o societate in care totul se desfasoara cu viteza luminii, devine adesea destul de dificil sa te deconectezi de la problemele de la locul de munca, dupa o zi istovitoare. Dar, este esential pentru sanatatea noastra, sa invatam sa lasam totul deoparte si sa ne relaxam. 

Autor: Claudia Ilies

Iata cateva idei, pe care sper sa le folosesti:

Goleste-ti mintea

Incearca sa inlaturi stresul de la munca si sa te detasezi de problemele de acolo. Inchide ochii, fara a te gandi la ceva anume si respira adanc! Ramai asa pentru cateva minute, pana cand incepi sa te simti departe de ceea ce te-a suparat in timpul zilei.

Trage un pui de somn

Daca programul iti permite, o repriza scurta de somn, te va ajuta sa iti reincarci bateriile. Cateodata, un somn chiar de o jumatate de ora te poate ajuta sa iti recapeti fortele pentru a face fata unor noi provocari.

Muzica

Indiferent ca decizi sa asculti muzica sau chiar sa canti, melodiile preferate te vor ajuta sa alungi supararile care iti acapareaza mintea, in mod negativ.

Lectura preferata

Nimic mai potrivit sa te ajute sa uiti de toate, decat o carte. Intre paginile ei, iti poti imagina o altfel de viata, poti trai intens, asa cum iti place, lasand in spate realitatea prezentului neplacut.

Stai departe de retelele de socializare

Daca vrei sa te relaxezi, nu o poti face intrand pe Facebook sau alte retele de socializare, care iti pot aminti de colegi, cu care esti „prietena”. Respira adanc si rezista tentatiei de a da drumul la calculator.

Baie calda, parfumata

Ai grija de corpul tau si relaxeaza-te, in acelasi timp. Foloseste lotiuni si uleiuri parfumate, care te vor ajuta sa te relaxezi si sa uiti de suparari.

Petrece timpul alaturi de cei dragi

In compania familiei, a partenerului, a copiilor sau a animalului preferat, zambetul iti va reveni cu siguranta. Bucura-te de acest timp pretios, cei dragi sunt cei care conteaza cu adevarat in viata ta!

baie

 

 

 

 

 

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro