Natural – noua tendinta in machiajul pentru sarbatori - Woman2woman.ro

Natural – noua tendinta in machiajul pentru sarbatori

By on December 27, 2014
Share Button

Machiaj partyIn fiecare an, femeile au noi preferinte in privinta machiajului. Anul acesta, extravaganta nu este pe primul plan, ci naturaletea si simplitatea sunt in top.

Autor: Claudia Ilies

Iata machiajul recomandat pentru sfarsitul acestui an:

Un machiaj simplu si natural nu ne va pune prea multe probleme si vom sta linistite de sarbatori. In contrast cu smokie eyes si rujul rosu puternic, putem crea un machiaj simplist, care sa ne puna totusi in valoare, dand o nota de sarbatoare si fantezie. Iata cateva sugestii:

  • Creionul dermatograf argintiu sau auriu: pentru a te asorta perfect cu bijuteriile, imbracamintea sau pantofii, o simpla linie perfect trasa cu ajutorul creionului este de ajuns. Vei arata impecabil si vei atrage cu siguranta multe priviri pline de admiratie.
  • Sclipici pe pleope: daca acesta nu amplifica imaginea stralucitoare a altor obiecte de vestimentatie, efectul magic este garantat! O optiune chic, care se potriveste bine cu o culoare lejera.
  • Gene in stilul anilor 70: de ce sa nu poti adopta un look cu gene foarte lungi? Sfatul specialistilor: aplica un strat de rimel pe gene, apoi, cu ajutorul unei pensete aduna-le cate trei sau patru si reaplica un strat de mascara pentru a le „suda”.
  • Fard de ochi alb perlat: poate chiar ai decis sa porti perle in seara aceasta si acest machiaj te va pune intr-o lumina diferita, dar discreta. Contrasteaza cu un rimel inchis la culoare.

Chiar daca petrecerea se termina in zori, nu uita sa indepartezi machiajul de seara cu ajutorul unei dischete din bumbac moale.

Share Button

One Comment

  1. neg-popescu liliana

    December 31, 2014 at 8:35 pm


    Factorii de impuls, si pe culmile successului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro