Dorina Florea (TVR1): “Sunt o norocoasa!” - Woman2woman.ro

Dorina Florea (TVR1): “Sunt o norocoasa!”

By on November 14, 2014
Share Button

Dorina Florea FB1In copilarie, Dorina Florea si-ar fi dorit sa ajunga avocat, profesor sau psiholog, dar primul ei job a fost cel de reporter de teren la o televiziune. Chiar daca nu si-a dorit mereu sa fie jurnalista, la sfarsitul primului an de facultate a ajuns intr-o televiziune si drumul i-a fost pecetluit. Si-a inceput cariera jurnalistica in primul an de facultate, atunci cand, dupa o practica de numai doua saptamani, a fost angajata ca reporter de teren.

Autor: Mihaela Dinu

De atunci, simte ca face exact ceea ce ii place si se simte extrem de norocoasa pentru asta.

“Cand am primit primul meu salariu, mi-am dat seama ca sunt platita pentru o munca pe care o vedeam ca pe un hobby, ca pe un lucru pe care il faceam din placere. Nici dupa 10 ani nu m-am obisnuit cu ideea ca am un loc de munca. Nu spun niciodata ca ma duc la serviciu. Nu stiu daca e bine sau rau, dar inca nu-l pot asocia cu un loc de munca. Sunt o norocoasa, mai primesc si bani pentru asta.”

Cu toate ca ceea ce a obtinut pana acum in cariera e ceea ce si-a dorit si a reusit sa transforme un hobby intr-o cariera, Dorina recunoaste ca apar moment difice si piedici in fiecare zi.

“Absolut in fiecare zi. In acest domeniu lucrurile nu sunt niciodata la fel. In fiecare zi, in fiecare minut, in fiecare clipa, se intampla lucruri neprevazute. Important este insa ca situatiile delicate sa fie depasite discret si cu multa eleganta, dar mai ales, fara ca cei care ne privesc sa simta ca ceva nu este in regula.”

Intrebata daca se considera o femeie de succes, Dorina Florea a marturisit ca se considera o femeie… fericita!

Citeste interviul integral aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro