GALA LIVE de la BERLIN - Woman2woman.ro


GALA LIVE de la BERLIN

By on octombrie 27, 2014

mancare de post

Share Button

GALA LIVE de la BERLINIn Ajunul Anului Nou, The Light Cinema si Cinema Stage va invita la GALA LIVE de la BERLIN – Transmisie in direct prin satelit (LIVE HD), 31 decembrie 2014, ora:18:30.

Timp de mai bine de o jumatate de secol, pianistul Menahem Pressler a facut istorie cu inregistrarile si interpretarea sa din cadrul Beaux Arts Trio, fondata chiar de catre Menahem Pressler in 1955. Pressler s-a nascut in Magdeburg in 1923 insa in 1939 a emigrat impreuna cu familia sa in Palestina, refugiindu-se astfel de regimul national-socialist.

A debutat alaturi de Berliner Philharmoniker in ianuarie 2014 cu Concertul pentru pian in Sol major, K. 453 de Wolfgang Amadeus Mozart. Publicul l-a ovationat pe Pressler in picioare; presa a descris interpretarea sa ca o adevarata “bucurie maiastra a muzicalitatii si a tonului sau unic, atat de complet si familiar in acelasi timp”. Pentru aparitia sa in Sala de Concerte a Filarmonicii Berlin de Anul Nou, Pressler a selectat din nou Mozart: Concertul pentru pian in La major, K. 488. Acesta a fost compus de Mozart in timpul primilor ani la Viena și reprezinta una dintre contributiile sale cele mai frumoase.

Concertul de Gala de Anul Nou se deschide cu Sir Simon Rattle dirijand muzica de Jean-Philippe Rameau: o suita de piese instrumentale ale piesei de opera-balet Les Indes galantes care aduce pe scena muzica baroca franceza in cele mai bune moment ale sale.

Dupa pauza, muzicienii se pregatesc sa intre in noul an plini de viata, pe corzi slave: o suita orchestrala din fermecatoarea opera folk a lui Zoltán Kodály Hary János, precum și o selectie ale popularelor Slavonic Dances de Antonín Dvořák.

Sunteti asteptati cu drag la The Light Cinema in Ajunul Anului Nou, la Concertul de Gala de la Berlin 2014 LIVE HD

Durata: 95 min Miercuri, 31 decembrie 2014, ora 18:30
Biletele se pot rezerva/achizitiona de la casele de bilete Sau ONLINE: www.lightcinemas.ro
Tarif: 55 lei/pers

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *