Remodelarea corporala cu ajutorul laserului - Woman2woman.ro


Remodelarea corporala cu ajutorul laserului

By on iulie 26, 2014

mancare de post

Share Button

CelulitaUna dintre cele mai noi si eficiente metode prin care poti obtine un corp mai suplu si mai frumos o reprezinta remodelarea corporala.Aceasta tehnica incorporeaza trei tehnici precum fotolipoliza – laser de frecventa joasa, radiolipoliza – radiofrecventa ce stimuleaza productia de elastina si colagen, precum si mezoterapia virtuala – care stimuleaza iesirea moleculelor de grasime din celulele grase, dar si o difuzie mai buna a substantelor active din crema de masaj atat in spatiul intracelular, cat si intercelular. 

Tehnica este noninvaziva, asa ca nu trebuie sa ne mai gandim la incizii, ace, operatii sau cicatrice, ci la o diminuare in volum a tesutului adipos fara urma de durere, atat in timpul tratamentului, cat si dupa finalizarea fiecarei sedinte. De asemenea, este de mentionat faptul ca centrele care folosesc acest aparat permit personalizarea fiecarei sedinte in functie de necesitati.

Totusi, sportul este principalul aliat cand vine vorba de obtinerea unui trup tonifiat si este important sa insoteasca orice dieta sau tratament de slabire si remodelare, inclusiv cel cu laser.

Citeste mai departe aici

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *