3 tricouri pe care orice gravida trebuie sa le poarte vara asta - Woman2woman.ro


3 tricouri pe care orice gravida trebuie sa le poarte vara asta

By on mai 15, 2014

mancare de post

Share Button

Fie ca planuiesti vacanta de vara, fie ca ai nevoie de tricouri noi pentru timpul liber, la Mamaboutique.ro poti gasi o multime de tricouri special create pentru gravide. Pe langa faptul ca materialele iti vor lasa pielea sa respire, acestea sunt croite special pentru a-ti proteja burtica aflata in crestere. In plus, vei gasi o serie de imprimeuri foarte la moda in 2014, dar si design-uri amuzante, potrivite in timpul sarcinii.

Autor: Mihaela Dinu

3 tricouri pe care orice gravida trebuie sa le poarte vara asta

Iata ce tricouri iti propunem pentru perioada sarcinii:

Megan alb rosu - 3 tricouri pe care orice gravida trebuie sa le poarte vara astaBluza Megan

Imprimeul in dungi este mereu la moda in special pentru vacantele petrecute pe malul marii, insa il poti purta oriunde vei ajunge vara asta. Alaturi de buline sau modele geometrice, dungile sunt foarte moderne si in tendinte anul acesta. In plus, dispunerea pe orizontala a dungilor te va ajuta sa pari putin mai supla. (foto stanga)

Poti achizitiona tricoul Megan aici.

baiat sau fata - 3 tricouri pe care orice gravida trebuie sa le poarte vara astaTricou – baiat sau fata?

Cu un imprimeu amuzant, tricoul “baiat sau fata” poate fi un punct de plecare pentru o conversatie cu alte gravidute sau mamici. Acesta poate fi potrivit, insa, si pentru a-i tine in suspans pe cei apropiati, chiar inainte de le a dezvalui sexul bebelusului. (foto dreapta)

Cumpara tricoul “baiat sau fata” aici

OLIVIA - 3 tricouri pe care orice gravida trebuie sa le poarte vara asta

Tricou Olivia

Burtica ta e deja mare si bebe e din ce in ce mai prezent in vietile voastre, chiar daca inca nu s-a nascut. De ce nu l-ai aduce si mai aproape prin intermediul unui tricou haios?

Pentru ca, cel mai probabil, toti apropiatii tai sunt curiosi sa il cunoasca pe bebe, imprimeul prin care un bebelus priveste spre exterior printr-o taietura a tricoului tau ii va amuza pe toti cei care il privesc. (foto stanga)

Achizitioneaza tricoul Olivia aici

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *