Rochia versatila, de fiecare data o tinuta noua - Woman2woman.ro


Rochia versatila, de fiecare data o tinuta noua

By on mai 10, 2014

mancare de post

Share Button

Rochia versatila, cunoscuta international sub numele de convertible dress, te poate ajuta sa ai o garderoba noua. Ceea ce e specific pentru acest tip de rochie o reprezinta multiplele modalitati de a o purta. Topul rochiei este cel care confera versatilitate, prin faptul ca este format din doua benzi late si foarte lungi, pe care le poti aseza sau lega in ce mod iti doresti. Vrei o rochie cu spatele gol? Cu maneci sau bretele? Rochia versatila poate fi oricum iti doresti. 

Autor: Mihaela Dinu

rochia versatila convertiblewrapdress com

In cazul in care iti e teama ca nu ai suficienta imaginatie pentru a realiza un design reusit, afla ca fiecare astfel de rochie vine impreuna cu instructiuni de folosire, adica imagini si indicatii de prindere a benzilor din top, astfel incat sa obtii rochia dorita. 

Foto: convertiblewrapdress.com

Rochia versatila nu e o rochita de care sa te plictiseti prea curand

rochie versatila boards weddingbee com

Foto: boards.weddingbee.com

Nu vei simti ca ai facut o alegere gresita

De multe ori, dupa achizitionara unui articol de imbracaminte, avem tendinta sa regretam alegerea facuta. Fie nu ne mai dorim o rochita cu spatele gol, fie consideram ca o rochita cu maneci ne avantajeaza mai mult, fie ni se pare prea banala, fie regretam ca nu am ales un alt model.

Rochia versatila, insa, iti ofera posibilitatea de a-ti ajusta si de a alege modelul rochiei in functie de stil, ocazie, dispozitie si in functie de ceea ce iti doresti la un moment dat.

Te casatoresti? Rochia versatila e perfecta pentru domnisoarele de onoare

Poate ai vazut si tu ca in filmele, americane mai ales, domnisoarele de onoare poarta rochii in aceeasi nuanta, insa cu modele usor diferite. Daca si tu iti doresti ca domnisoarele tale de onoare sa fie imbracate in aceeasi culoare, rochia versatila este alegerea potrivita. Fiecare dintre domnisoare va avea posibilitatea de a-si aranja rochita in functie de atuurile pe care le are, dar si in functie de stilul personal.

mireasa si domnisoare de onoare rochia versatila

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *