Ciuperci umplute cu mazare si carne de porc

Scris de: la data: March 21, 2014
Share Button

ciuperci umplute cu mazare si carne de porc

Ciupercile umplute nu sunt atat de migaloase pe cat ai putea crede. Sunt usor de pregatit si, ca aproape orice mancare preparata la cuptor, sunt si usor de gatit.

Autor: Mihaela Dinu

Ciuperci umplute cu mazare si carne de porc

Ingrediente:

– 1 kg de ciuperci mari
– 400 grame de carne de porc
– un borcan de mazare
– un ardei rosu
– 150 grame de cascaval
– un ou
– o ceapa
– jumatate legatura de marar
– sare si piper supa gust

Modalitate de preparare

Curata ciupercile si spala-le. Taie marunt ceapa, ardeiul, mararul, cascavalul si amesteca-le cu oul crud, carnea taiata cubulete, mazarea, sarea si piperul. Umple ciupercile cu amestecul de carne si aseaza-le intr-o tava. Adauga putina apa, astfel incat nivelul apei sa ajunga pana la o treime din inaltimea ciupercilor. Lasa-le la cuptor pentru cca o ora, apoi intoarce-le cu gura in jos, cu atentie, si mai lasa-le jumatate de ora.

ciuperci umplute cu mazare si carne de porc

Pofta buna!

Share Button

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *