Orez cu porc si chili

Scris de: la data: February 27, 2014
Share Button

orez cu porc si chiliDaca vrei o reteta care sa iti permita folosirea betisoarelor, aceasta este perfecta. Cubuletele de carne si boabele de orez care nu se lipesc intre ele vor fi usor de consumat cu ajutorul celebrelor betisoare. In plus, acestea te vor ajuta sa manaci mai incet si sa te saturi mai repede.

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediente:

– 300 grame carne de porc
– o ceapa
– o punga de orez prefiert
– sare si piper dupa gust
– un ardei rosu
– o rosie
– verdeata
– chili

Modalitate de preparare:

Taie marunt legumele si pune-le la fiert impreuna cu carnea de porc taiata cubulete. Apa trebuie sa acopere doar ingredientele. Adauga putina sare, piper si chili, si lasa la fiert pana cand carnea e gata. La sfarsit, adauga verdeata.

Fierbe orezul in apa cu putina sare, aseaza-l pe farfurie si adauga o portie de carne cu putin sos.

orez cu porc si chiliPofta buna!

 

Share Button

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *