Poetica 2014 – noua colectie de rochii de mireasa de la Divine - Woman2woman.ro


Poetica 2014 – noua colectie de rochii de mireasa de la Divine

By on februarie 5, 2014

mancare de post

Share Button

logo poetica 2014 divine rochii de mireasaColectia de rochii de mireasa  Poetica 2014 propusa de Divine Atelier este realizata in inconfundabilul stil romantic. Inspirata de campurile de lavanda, de romantismul nemuritor al Toscanei, colectia creaza imagini picturale pe fundalul carora se profileaza personaje ingenue, de o feminitate pura.

Autor: Mihaela Dinu

Rochiile de  mireasa DIVINE reflecta viziunea unui stil de viata sofisticat, romantic si dramatic.

poetica 2014 divine rochii de mireasa

Rochiile de mireasa – Poetica 2014

De inspiratie retro sau de un modernism ce poate fi considerat inovativ, rochiile de mireasa din colectia Poetica 2014 surprind delicatetea  si romantismul femeii care le poarta, dar si frumusetea si perfectiunea momentului pentru care au fost create. Rochiile de mireasa din colectia Poetica 2014 subliniaza feminitatea prin acuratetea si fluiditatea liniilor aducand in contemporan rochia de mireasa traditionalista.

Poetica 2014 – noua colectie de rochii de mireasa de la Divine: feminitate si romantism

Jucandu-se cu tranparentele, mix-uri senzuale de dantela, suprapuneri subtile de tull, fiecare rochie din colectia Poetica 2014 este ea insasi o marturie a feminitatii. Materialele delicate, feminine, precum voalurile, dantela, matasea, dar si broderia si cusaturile sigure compun noua colectie Divine, ca o celebrare a feminitatii si a romantismului.

Invaluite in cele mai fine si rafinate dantele, plutind aproape eteric in voaluri de mousseline si suprapuneri de tulle de matase, accesorizate spectaculos, personajele colectiei sunt simboluri estetice ale romantismului.

Despre Divine

Atelierul DIVINE – un adevarat laborator inovator in care se nasc idei si se reinterpreteaza tendinte

In cei peste 15 ani de activitate pe piata de moda din Romania, avand participari la numeroase targuri si expozitii, cu pictoriale si recenzii pozitive in paginile revistelor de specialitate, Divine Atelier se  defineste ca un spatiu dedicat elegantei si romantismului.

Se stie ca alegerea unei rochii de mireasa este o provocare si un exercitiu de creativitate. Pentru acest moment unic, pentru ziua pe care o astepti dintotdeauna, Divine Atelier imagineaza si imbraca visele tale pentru ca ele sa devina realitate.

Vezi colectia Poetica 2014.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *