Horoscop 2014 pentru zodia Rac - Woman2woman.ro

Horoscop 2014 pentru zodia Rac

By on December 26, 2013
Share Button

Horoscop 2014 pentru RacPentru zodia Rac, influenta planetelor va fi accentuata doar pe urmatoarele domenii din viata lor: exprimarea personalitatii, bani, dragoste, copii, cariera, educatie, calatorii.

Autor: Calatean Raluca Adriana

Racii sunt norocosi

In prima perioada a anului, este necesar sa iti acorzi mai mult timp tie pentru a te cunoaste mai bine, pentru a-ti cunoaste aptitudinile si talentele personale. Vei avea suficienta incredere in propria persoana. Vei avea de castigat in urma exceselor facute. Vei reusi sa atragi asupra ta cei mai valorosi oameni, iar acesti oameni iti vor purta un noroc chior, deschizandu-ti o serie de usi care pana acum ti-au fost inchise.

Racii au noroc la bani in a doua parte a anului

Jupiter va intra sub semnul zodiei Leului, iar pentru Raci, aceasta schimbare isi va face prezenta sub semnul banului. Este important sa acorzi mai multa valoare surselor de venit si sa nu strici nimic inainte de a gandi. Daca simti ca esti prost platit sau ca esti angajat pe un post care nu te valorifica, ar trebuie sa iti faci curaj si sa te gandesti la modul in care poti schimba aceste lucruri.

Dificultati in dragoste si copii

Saturn va comunica in continuare cu zodia Scorpion. Esti o zodie foarte serioasa cand vine vorba de relatii, dar norocul parca nu iti surade. Tu pui mult suflet in relatii, dar persoana de langa tine nu prea tine cont de aceste lucruri. Vrei angajamente serioase, dar inca nu este timpul. Mai asteapta si norocul va veni si la tine.

Surprize in cariera pentru zodia Rac

Uranus continua sa traverseze zodia Berbec. Este bine sa te gandesti ce vei dori cu adevarat sa faci in viata, pentru ca fiecare post de munca obtinut pana acum nu te-a valorificat in niciun sens.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro