Horoscop 2014 pentru zodia Berbec - Woman2woman.ro


Horoscop 2014 pentru zodia Berbec

By on decembrie 22, 2013

mancare de post

Share Button

Horoscop 2014 pentru zodia BerbecPentru zodia Berbec, influenta planetelor in 2014 se va desfasura preponderent pe urmatoare domenii din viata lor: familie, dragoste, copii, cariera, spiritualitate, finante, personalitate.

Autor: Calatean Raluca Adriana

Horoscop 2014 pentru zodia Berbec

Oportunitati in familie si noroc in dragoste

Jupiter a intrat in zodia Rac. Jupiter se va afla in continuare in Casa Familiei. Aceasta influenta te va tine mai aproape de casa, de persoanele dragi si de mediul tau familiar. Vei avea parte de noi schimbari. Posibilitati de imbunatatiri si dezvoltari. Pot sa existe imbunatatiri in viata de familie, ai putea sa te muti intr-o casa mai mare sau ai putea sa incepi un proiect. In 16 iulie, Jupiter va incepe sa traverseze zodia Leului. Va ocupa Casa Iubirii. In aceasta perioada, probabil vei cunoaste noi parteneri in viata ta, iar dorinta de a te distra si a-ti face pe plac va fi de necontrolat.

Mai multa organizare si disciplina financiara

Saturn va petrece cea mai mare parte a anului in zodia Scorpion. Este Casa Resurselor Conjugale. Trebuie sa iti faci o mare curatenie in plan financiar, astfel te vei trezi cu probleme ce nu o sa le poti rezolva. Este indicat sa iti stabilesti un buget si termeni de cheltuiala.

Berbecii se grabesc sa isi atinga scopurile, insa ar trebui sa aiba mai multa rabdare

Uranus se afla in zodia ta inca din anul 2011. Este Casa Surprizelor. Iti vor trece prin cap nevoi de orientare personala, vei dori sa schimb totul si te vei enerva mereu ca nu iti va iesi asa cum doresti. Acest lucru s-ar putea sa ii surprinda si pe cei din jur, asa ca ia-o mai usor si asteapta. Vei avea puterea de a te afirma si locul care il ocupi in lume.

Berbecii trebuie sa isi asculte mai mult instinctele

Neptun va avea o comunicare profunda cu zodia Pesti. Linisteste-ti mintea si lasa lucrurile sa vina de la sine. N-ar fi rau sa ai un jurnal in pat in care sa scrii tot  ce simti, vise, idei, planuri. Cineva care se da prieten bun s-ar putea sa te lucreze pe la spate, asa ca ai grija cu cine vorbesti si in cine iti pui increderea. Fii precaut.

Schimbari profunde in cariera in anul 2014

Pluton isi continua si el calatoria cu zodia Capricorn. Este Casa Carierei. In acest an va avea un aspect negativ. Vei avea nevoie de maturitate, responsabilitate, seriozitate. Doar asa vei putea trece cu bine peste anul 2014. Vei face parte din conflicte care doar tu le vei putea oprii. Felul in care se va dezvolta Casa Carierei va depinde doar de atitudinea ce tu o vei aborda.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *