Paula Minginer - secretul unui par frumos si sanatos - Woman2woman.ro


Paula Minginer – secretul unui par frumos si sanatos

By on noiembrie 1, 2013

mancare de post

Share Button

Paula Minginer secretul unui par frumos sanatos foto facebookPaula Minginer, pe care am avut prilejul sa o admiram in seria a patra a show-lui Burlacul, este deseori intrebata care este secretul frumusetii parului ei. Asta deoarece Paula se poate lauda cu un par foarte lung, natural, pe care multe tinere care apeleaza la mese ori extensii si-l doresc. 

Autor: Mihaela Dinu

Paula Minginer: „Unghiile, zambetul si parul ingrijit sunt cartea de vizita a unei femei”

Paula Minginer este constienta de faptul ca frumusetea si ingrijirea parului reprezinta un aspect important.

„Am foarte mare grija de parul meu. Sunt de parere ca unghiile, zambetul si parul ingrijit sunt cartea de vizita a unei femei!”

Paula Minginer – secretul ingrijirii parului

Paula apeleaza la tratamente de hidratare a parului, de cel putin doua ori pe luna

Ingrijirea parului ei presupune atat tratamente la coafor, cat si masti pe care si le prepara acasa.

„In afara de tratamentele de hidratare pe care le fac periodic la coafor, de cel putin doua ori pe luna, imi prepar si acasa singurica diferite masti ce contin atat ulei de ricin, cat si ulei de argan, ambele fiind cunoscute pentru efectele lor miraculoase asupra parului si nu numai.”

ulei de ricin med-health netUleiul de ricin sta la baza celor mai multe masti de par. Stimuleaza cresterea parului si este utilizat si pentru ingrijirea genelor.

De asemenea, uleiul de ricin poate fi utilizat cu succes impotriva ridurilor, ca tratament pentru intinerirea pielii sau in tratarea cearcanelor.

(Foto: med-health.net)

ulei de argan madamenoir comUleiul de argan este numit lichidul de aur. Este extrem de scump, tocmai de aceea se regaseste in cantitati foarte mici in cosmetice si in produsele de ingrijire. Este hidratant si protejeaza pielea, astfel incat poate fi utilizat pentru masaj, inclusiv pentru masajul bebelusilor, dar si pentru tratarea pielii uscate sau pentru hidratarea buzelor. (Foto: madamenoir.com)

In ingrijirea parului, uleiul de argan confera rezistenta si hidrateaza parul uscat. Este potrivit pentru parul deshidratat, uscat, fin, care se rupe si se incurca usor.

Foloseste placa si ondulatorul, dar isi protejeaza parul cu produse profesionale

Tocmai pentru ca aspectul parului este foarte important, Paula obisnuieste sa si-l aranjeze destul de des si pentru asta foloseste placa sau ondulatorul.

„Desi nu este indicat, folosesc destul de des placa de indreptat parul sau ondulatorul, pentru ca parul meu sa fie mereu aranjat. Dar il protejez folosind o gama intreaga de produse profesionale de ingrijire a parului de la L’oreal.”

Paula MinginerTu cum iti ingrijesti parul?

Foto: facebook.com

Pentru a fi la curent cu activitatea Paulei Minginer, poti vizita pagina ei de facebook aici

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *