Trucuri pentru ca parfumul sa reziste mai mult - Woman2woman.ro


Trucuri pentru ca parfumul sa reziste mai mult

By on octombrie 24, 2013

mancare de post

Share Button

parfumulParfumul pe care il folosim nu este intamplator. El poate spune multe lucruri despre o persoana, mai multe decat poate spune chiar ea. Daca esti innebunita dupa parfumul tau, dar din pacate nu te bucuri de mireasma acestuia mai mult de cateva ore, ceva nu este tocmai bine. Mai jos ai cateva trucuri la care poti apela daca te afli in situatia descrisa mai inainte.

Autor: Florentina Florea

  1. Calitatea are intaietate. Chiar daca este un pic mai costisitor, e bine sa optezi pentru un parfum original, al unui brand destul de cunoscut. Asadar, mergi pe varianta “eau de parfum”. Este cea mai de incredere.
  2. Conditiile de pastrare. Pastreaza-ti parfumul într-un loc intunecat, ferit de razele soarelui si ceva mai racoros.
  3. Frigiderul, o alternativa. Odata desfacut, pastreaza-l in cutia lui, la frigider, iar pe parcursul verii iti va oferi o senzatie placuta si racoritoare.
  4. Aroma persistenta. Alege un produs cu aroma de mosc. Aceasta dureaza cel mai mult odata ce ai aplicat-o pe piele.
  5. Igiena corporala. Pentru a aplica parfum corect si a ajuta mirosul imbietor sa reziste mai mult timp trebuie mai intai sa faci dus, fapt care neutralizeaza celelalte mirosuri ale pielii. Daca pulverizezi parfum pe pielea abia spalata, efectul va fi inzecit mai puternic.
  6. Hidratarea. Hidrateaza-ti pielea cu lotiune de corp, de preferat din aceeasi gama, inainte sa folosesti parfum. Astfel, acesta va dura mult mai mult.
  7. Aplica parfumul inainte de a te imbraca. In caz contrar, este posibil ca materialele hainelor tale sa influenteze mirosul acestuia.
  8. Locurile propice. Parfumul rezista mai mult atunci cand este aplicat pe zone precum gatul sau incheietura, unde pulsul poate fi simtit cu usurinta. Aceste locuri isi pastreaza temperatura ridicata, astfel ca parfumul isi mentine intensitatea pe tot parcursul zilei. Alte variante sunt in spatele genunchiului, in spatele cotului sau prin par. Alege doar unul sau doua locuri dintre cele mentionate.
  9. Excesul. Nu exagera cu parfumul. Nu trebuie sa golesti sticluta la o utilizare, doua-trei pulverizari sunt de ajuns.
  10. Ia sticluta cu tine. Daca esti plecata de acasa pentru mai mult de cateva ore, pastreaza in geanta sticluta cu parfumul preferat. Reaplica-l o data in cursul zilei.

Tu la ce trucuri apelezi pentru a te bucura timp indelungat de aroma parfumului care iti place?

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *