Cartofi umpluti cu branza, sunca si verdeata

Scris de: la data: October 3, 2013
Share Button

Cartofi umplutiMmmmm, cartofii pot fi preparati intr-o multime de feluri, insa acesta este poate cel mai delicios si mai aspectuos. Am putea spune si ca e o altfel de pizza, care pastreaza mare parte dintre ingredientele traditionale, insa modifica radical “blatul”. Gustul este mult diferit fata de cel al unei pizza, insa, si e un mod minunat de a gati banalii cartofi. Incearca si tu reteta pentru cartofi umpluti cu branza, sunca si verdeata.

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediente:

– Cascaval Delaco
– Crema Ceva fin (Delaco)
– cartofi
– sunca de curcan
– ceapa verde
– ardei gras
– boabe de porumb
– frunze de patrunjel
– rosii

Cum preparam cartofi umpluti cu branza, sunca si verdeata

Spala cartofii si taie-i pe jumatate, fara sa indepartezi coaja. Presara putina sare peste ei si pune-i in cuptor pentru cca 25 de minute. Ai grija sa ii intorci pe ambele parti cate 10-15 minute. Dupa ce s-au copt, scoate putin miez, pentru a face loc de umpluturii de Ceva fin. Apoi, aseaza deasupra o felie de sunca, ceapa verde taiata marunt, cubulete de ardei gras, boabele de porumb si o felie de cascaval Delaco. Aseaza cartofii umpluti intr-o tava si mai da-i la cuptor pentru 5 minute sau pana cand cascavalul se topeste.

Cand sunt gata, aseaza-i pe un pat de rosii taiete felii, orneaza-i cu frunza de patrunjel si devoreaza-i.

Iti recomandam sa ii consumi calzi, pentru ca sunt deliciosi si extrem de moi.

Cartofi umpluti

Pofta buna!

Cu branzeturile Delaco retetele sunt intotdeauna savuroase, delicioase, ingenioase. Convinge-te si tu! Vezi toate retetele Delaco aici.

Share Button

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *