Pulpe de pui cu ficatei

Scris de: la data: September 30, 2013
Share Button

pulpe de pui cu ficateiTransforma monotonele pulpe la gratar intr-un deliciu cu arome intense. Cascavalul Delaco si ficateii vor contribui din plin la crearea unui gust deosebit. Incearca si tu niste pulpe de pui cu ficatei!

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediente pentru pulpe de pui cu ficatei:

– Cascaval Delaco

– Ficatei de pui

– Pulpe de pui

– Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Dezoseaza pulpele, condimenteaza-le si pune-le pe gratar, pana cand se rumenesc usor. Fierbe ficateii in apa cu sare, circa 20 de minute sau pana cand se fierb. Taie cascavalul Delaco in felii subtiri.

Indoaie in doua fiecare bucata de pulpa dezosata, gatita la cuptor si umple-o cu felii de cascaval Delaco si ficatei. Apoi da-le la cuptor pentru inca 5-7 minute sau pana cand cascavalul s-a topit.

Consuma pulpele umplute impreuna cu orez sau piure si salata. Vei descoperi un nou fel de mancare, in care aromele se combina intr-un mod nebanuit.

pulpe de pui cu ficatei

Pofta buna!

Cu branzeturile Delaco retetele sunt intotdeauna savuroase, delicioase, ingenioase. Convinge-te si tu! Vezi toate retetele Delaco aici.

Share Button

One Comment

  1. Maria

    October 1, 2013 at 1:36 pm


    o idee foarte ingenioasa si savuroasa mai ales cand avem musafiri!

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *