Inghetata cu miez de lapte si biscuiti cu cacao

Scris de: la data: August 26, 2013
Share Button

inghetata cu miez de lapte si biscuitiAstazi ne indulcim cu un desert delicios, care se prepara in doar cateva minute. Necesita doar cateva ingrediente si gustul este absolut delicios. Inghetata de casa, cu miez de lapte si biscuiti cu cacao este atat de buna, incat sunt sanse mari ca acest desert sa devina preferatul tau si sa il prepari ori de cate ori vei avea nevoie de ceva dulce.

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediete:

– miez de lapte Delaco
– zahar dupa gust
– o lingura de iaurt sau smantana dulce
– o lingura de cacao
– zeama de lamaie sau esente (optional)
– coaja de lamaie (optional)
– biscuiti cu cacao
– 1-3 linguri de lapte praf

Cum preparam inghetata cu miez de lapte si biscuiti cu cacao:

Amesteca branza cu iaurtul sau smantana dulce, apoi adauga zahar dupa gust, pentru ca amestecul sa fie suficient de dulce. Poti adauga coaja de lamaie data pe razatoare, esentele tale preferate sau zeama de lamaie. Ai grija ca amestecul obtinut sa nu curga, ci sa fie mai degraba cremos si destul de consistent. Pentru a obtine consistenta dorita, adauga lapte praf, atat cat este necesar.

Cand amestecul este omogenizat, imparte compozitia in doua portii si adauga in una dintre acestea cacaoa. Apoi, formeaza inghetatele, la fel cum poti vedea si in imaginea alaturata. Aseaza pe jumatate de biscuite compozitie cu cacao si pe jumatatea alaturata pune o parte din compozitia fara cacao. Stratul de amestec trebuie sa fie de circa un deget. Apoi, aseaza deasupra al doilea biscuite. Procedeaza la fel cu toti biscuitii si compozitia ramasa.

Aseaza toate inghetatele pe o tava, acopera cu folie alimentara si da la congelator peste noapte. Vei obtine un deliciu pe care il poti consuma oricand ai pofta de inghetata.

inghetata cu miez de lapte si biscuiti

Pofta buna!

Cu branzeturile Delaco retetele sunt intotdeauna savuroase, delicioase, ingenioase. Convinge-te si tu! Vezi toate retetele Delaco aici.

Share Button

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *