Vacantalowcost.ro – vacante la preturi mici

Scris de: la data: August 18, 2013
Share Button

Vacantalowcost.roVacantalowcost.ro este site-ul care iti aduce, zilnic, cele mai noi si mai bune oferte de avion si cazare, in special in afara tarii. In plus, tarifele sunt complet transparente si vor include intotdeauna toate taxele obligatorii, pentru ca tu sa iti poti alege cat mai usor vacanta pe care o doresti.

Ce este Vacantalowcost.ro

Este un site de recomandari turistice (nu o agentie de turism sau un site de reduceri / cupoane), care prezinta zi de zi vacante ieftine. Vacantalowcost.ro si-a propus sa le arate tuturor ca se poate pleca in vacanta (in special Europa, dar nu numai) chiar si cu bani putini, in conditii foarte bune. Tocmai de aceea, in fiecare zi cauta pentru tine cele mai ieftine bilete de avion si cele mai bune tarife de cazare, pe baza carora construieste apoi oferte turistice avantajoase.

Cum rezervi o vacanta ieftina

Pentru ca este un site de recomandari si nu o agentie de turism, Vacantalowcost.ro nu are nicio implicare in procesul de rezervare sau cumparare/vanzare, dar nici nu percepe vreun comision turistilor. Asa ca rezervarile vor trebui facute direct de tine, astfel:

  • biletul de avion direct pe site-ul companiei aeriene indicate (unde echipa Vacantalowcost.ro a gasit cele mai ieftine bilete) – de obicei Blue Air sau Wizz Air, dar nu numai;
  • cazarea urmand link-ul de pe numele hotelului care iti place, din cele recomandate de Vacantalowcost.ro (daca nu iti place selectia lor le poti scrie si iti cauta alte variante in functie de cerintele tale).

Echipa Vacantalowcost.ro ofera insa cu mare drag consultanta pe tot parcursul procesului decizional cat si dupa efectuarea rezervarilor, tuturor celor care le solicita ajutorul.

vacanta

Cat timp e valabila oferta

Se poate intampla ca tarifele afisate pe Vacantalowcost.ro sa fie valabile saptamani intregi sau doar cateva ore, in functie de popularitatea respectivei destinatii sau perioada. Tocmai de aceea, recomandarea site-ului este ca atunci cand iti face cu ochiul o vacanta sa nu astepti prea mult, pentru a beneficia de tarifele afisate.

Intra pe Vacantalowcost.ro si alege-ti vacanta pe care ti-o doresti!

Share Button

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *