Horoscop Taur - horoscop iulie 2013 - Woman2woman.ro

Horoscop Taur – horoscop iulie 2013

By on July 11, 2013
Share Button

Horoscop iulie 2013 pentru TaurPentru tauri, cu siguranta vara aceasta nu este una in care sa se simta obositi, deoarece o sa li se iveasca o oportunitate, asa cum nu au mai primit demult. Acesta este si motivul pentru care, in functie de situatie, taurul poate lupta cu toate armele sale ca sa profite de norocul care a dat peste el. Astfel, acesta ar putea chiar sa intre in conflicte cu colegi sau apropiati. Ar fi bine ca acest lucru sa fie evitat pe cat posibil, pentru ca i-ar putea afecta pe nativii tauri la job, superiorii considerand ca acestia nu dau dovada de profesionalism.

Pe durata lunii iulie, taurii vor intalni o multime de experiente, fiind supusi la diferite teste, ale caror rezultate ar putea fi benefice pentru ei. Astfel, acestia ar putea sa isi schimbe locul de munca, sa isi deschida propria afacere sau sa isi schimbe intreg stilul de viata, sa se reorienteze spre un nou mod de trai.

Din punct de vedere financiar, taurii ar putea beneficia in luna iulie de o mostenire considerabila. Nu sunt recomandate dorintele extreme de avutie, astfel taurii sunt sfatuiti sa evite sa faca orice fel de afaceri, in incercarea de a-si mari bugetul financiar. Exista riscuri majore de esesc, fapt care poate duce ulterior la dezamagire, frustrare si chiar depresie pentru nativii tauri. De la locul de munca nu se observa imbunatari financiare, dar taurii sunt sfatuiti sa accepte situatia si sa „nu dea pasarea din mana, pentru cioara de pe gard”.

In relatiile de cuplu, taurii vor trece prin absolut toate experientele negative posibile: certuri, reprosuri, dezamagiri. Exista posibilitatea ca depasirea acestor experiente, cu ajutorul rabdarii, comunicarii si intelegerii, sa aproprie partenerii de viata si mai mult. De asemenea trebuie recunoscute greselile comise de catre ambii parteneri. In caz contrar, o despartire ar fi definitiva. In ceea ce priveste nativii singuri, acestia vor avea in luna iulie, tendinta de-a-si cauta, in mod exagerat, jumatatea. Nativii sunt sfatuiti sa renunte la stres si sa fie rabdatori, pentru ca dragostea o sa apara atunci cand se asteapta mai putin.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro