Vreaumobila.ro iti aduce reduceri la mobilier! - Woman2woman.ro


Vreaumobila.ro iti aduce reduceri la mobilier!

By on iunie 29, 2013

mancare de post

Share Button

Pentru ca vara este anotimpul vacantelor avem tendinta de a renunta la alte planuri sau vise, de multe ori acest lucru insemnand neglijarea locuintei. De aceea, VREAUMOBILA.RO lanseaza o campanie de oferte si reduceri substantiale, care sa va ofere posibilitatea de a nu fi nevoiti sa renuntati la amenajarea casei pentru a va petrece concediul acolo unde doriti sau invers.

Autor: Andreea Istrate

reduceri vreaumobila.ro

Reduceri si premii de la VREAUMOBILA.RO

Una dintre surprizele pe care VREAUMOBILA.RO v-a pregatit-o este chiar o vacanta la mare, care va fi castigata de unul dintre clienti, prin concurs, in aceasta perioada. Pentru detalii vizitati site-ul Webcom Trading Bloc 5A, sc.3, et.8, ap.99, București 040314; ‎ 021 330 9437 ‎ · vreaumobila.ro .

In cadrul campaniei mai puteti beneficia de vouchere valorice, de un pachet de 10 rate cu dobanda 0% prin CardAvantaj si de nenumarate reduceri consistente, care acopera intreaga gama de produse, de la canapele, scaune de birou sau saltele pana la mobilier pentru bucatarie, dormitor sau living.

Daca aveti propriile idei sau daca spatiul pe care il aveti la dispozitie impune anumite necesitati puteti propune propria schita unuia dintre consultantii VREAUMOBILA.RO, care va face totul pentru a va veni in ajutor. In cel mai scurt timp posibil veti primi o oferta de pret personalizata. Totodata, la achizitionarea unui numar mare de produse puteti beneficia de discount-uri cu adevarat atractive.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *