Papanasi cu branza dulce si tarate de ovaz

Scris de: la data: April 30, 2013
Share Button

papanasi cu branza dulce si tarate de ovazMic dejun, gustare sau cina? Papanasii reprezinta o mancare versatila si delicioasa!

Gustosi si usor de gatit, papanasii cu branza dulce si tarate de ovaz sunt ideali pentru dietele bazate pe proteine si un consum redus de grasimi. Reprezinta un desert delicios, insa acestia pot fi consumati si ca mic dejun.

Papanasii cu branza dietetica si tarate de ovaz tin de foame si potolesc pofta de dulce. In plus, taratele de ovaz vor crea senzatia de satietate pentru mult timp.

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediente:

– branza proaspata Delaco, cu 0,2% grasimi (2 cutii)
– 4 linguri de indulcitor
– 2 oua intregi
– 8 linguri de tarate de ovaz

Timp de preparare: 25 minute

Portii:

Cantitatea este suficienta pentru  cca 20 de papanasi

Cum preparam papanasii dietetici:

Se bat ouale un cu varf de cutit de sare. Cele doua cutii de branza proaspata Delaco se mesteca bine cu indulcitorul si cu ouale batute. Apoi, se adauga taratele de ovaz si se amesteca pana la omogenizare.

Se iau cu ligura portiuni din compozitie, aseaza in vasul de yena si se niveleaza, pentru ca graosimea papanasilor sa fie de maxim 1 centimetru. Apoi se da la cuptor pentru 15 minute, la cca 150 de grade. Dupa 15 minute, se intorc papanasii pe cealalta parte si se lasa la cuptor inca 15 minute.

papanasi

Pofta buna!

Branza proaspata Delaco poate fi gasita in varianta cu 0,2% grasimi, varianta perfecta pentru diverse diete si regimuri. Dieta Dukan, una dintre cele mai populare diete de slabit devine usor de tinut prin folosirea taratelor combinate cu branzeturile Delaco cu 0,2% sau chiar cu 0% grasimi!

Urmareste retele Delaco pentru a descoperi mancaruri delicioase, bogate in calciu si vitamine! Fie ca urmezi o dieta sau esti interesata de un regim sanatos de viata si o alimentatie pe masura, vei gasi, cu siguranta, retete Delaco gustoase si hranitoare, pe placut tau.

Share Button

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *