Cheese cake cu patru arome – dieta Dukan

Scris de: la data: April 14, 2013
Share Button

Cheese cake cu patru arome - dieta DukanCu multa branza si arome diverse, cheese cake-ul in varianta Dukan iti va potoli pofta de dulce. E un desert delicios, usor de preparat si pe care il poti manca in orice etapa a dietei. Indiferent ca esti in ziua de proteine (PP) sau proteine si legume (PL), poti fi sigura ca acest desert gustos e permis in dieta Dukan, in orice moment.

Autor: Mihaela Dinu

Pentru 4 portii in croaziera sau cca 6 portii in atac, ai nevoie de:

– 8 linguri de tarate de ovaz,
– 4 albusuri
– 4 galbenusuri,
– cca 1200 g branza cu 0% grasimi (maxim 2% grasimi),
– indulcitor
– arome (arome de vanilie, rom, scortisoara, migdale etc)
– cacao (cat mai saraca in grasimi)

Blatul pentru Cheese cake in dieta Dukan

Bate cele 4 albusuri, pana cand obtii o spuma tare, apoi adauga 2 linguri de cacao si 8 linguri de tarate. Amesteca usor cu lingura, astfel incat ingredientele sa se amestece, fara sa se lase albusul. Apoi intinde compozitia intr-un vas yena si da la cuptor pentru 10 minute. Cuptorul trebuie sa fie incalzit in prealabil, iar temperatura la care se coace blatul va fi pastrata la 150 de grade.

Crema pentru Cheese cake in dieta Dukan

Branza se amesteca bine cu indulcitorul si cu cele 4 galbenusuri. Apoi se imparte in 4 parti egale, se aseaza in vase diferite si se aromeaza folosind cate una dintre esente pentru fiecare vas. Cand blatul e facut, aseaza fiecare dintre cremele de branza pe cate un sfert din blat. Apoi niveleaza cremele si asigura-te ca nu lasi spatii libere, neacoperite de crema de branza.

Lasa la cuptor 50 de minute, tot la temperatura de 150 de grade.

Vei obtine o prajitura cu patru arome, usoara, delicioasa si satioasa. O poti consuma oricand, in orice cantitate. Trebuie doar sa tii cont de cantitatea de tarate pe care dieta Dukan o aminteste ca fiind permisa in fiecare zi.

Citeste mai multe despre dieta Dukan

Share Button

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *