Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru toate zodiile

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru toate zodiile

By on March 16, 2013
Share Button

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru toate zodiileToate zodiile vor fi avantajate in vara 2013, insa in mod diferit. Comunicare pentru toate zodiile, familia si prietenii alaturi, acestea sunt principalele caracteristici prevazute in Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru toate zodiile.

Horoscop 2013 pentru toate zodiile

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Berbec

O vacanta de vara petrecuta cu familia este ceea ce recomanda si prevede zodiacul pentru berbeci, in vara 2013. Berbecul, prima dintre zodiile din horoscop, isi va petrece vara alaturi de familie, decorand, relationand si planuind. In vara 2013, Berbecul se va simti extreme de bine in sanul familiei. Va simti sustinere din partea acesteia, dar o va si oferi. De fapt, ii va fi atat de bine, incat se va gandi la extinderea familiei si la achizitionarea unei locuite mai mari.

Si relatiile cu prietenii se vor dezvolta frumos, astfel ca, in cazul in care nativul zodiei nu are inca o familie si nici varsta potrivita pentru a si-o intemeia, va cimenta relatiile cu prietenii. Berbecul este una dintre zodiile care ar putea sa isi ia un coleg de apartament, dar si sa organizeze o multime de intalnitiri cu prietenii, in propria locuinta. Vara 2013 se arata pentru berbec a fi plina de voie buna si intelegere, dar si de apropriere de familie si prieteni.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Berbec

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Taur

Taurul sta mult mai bine la capitolul comunicare in vara 2013. De altfel, este una dintre zodiile care ar putea sa calatoreasca si sa isi faca noi prieteni, oriunde ar merge. Vara 2013 va fi plina: calatorii in interes personal, care se vor transforma in adevarate prilejuri de a-si demonstra calitatile de comunicatori, posibile conexiuni noi care ii vor ajuta si professional, dar si idei multe si bune, pe care le va putea pune in aplicare atat in timpul, cat si la finalul vacantei de vara.

Asadar, zodiacul pentru Taur arata oportunitati atat pe plan personal, cat si profesional.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Taur

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Gemeni

Zodiacul pentru Gemeni arata o crestere a veniturilor pentru nativii acestei zodii. Persista dorinta de confort si siguranta, insa acestea vor putea fi asigurate acum. Este una dintre zodiile care vor munci si in vacanta sii vor atrage tot mai multi bani. Asta nu inseamna ca vara 2013 va insemna doar munca.

Cresterea veniturilor ii va oferi nativului linistea de care are nevoie si siguranta ca acum isi poate permite mai mult decat pana acum.  O vacanta scurta, dar luxoasa, este ceea ce ar putea sa ia in calcul Gemenii, in vara 2013.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Gemeni

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Rac

Racul, a patra dintre zodiile din horoscop 2013, simte nevoia unui nou inceput. Vrea mai multa libertate, mai mult timp pentru sine si tinde sa isi indeplineasca cat mai multe dintre dorinte si nevoi. Pe de o parte, unii dintre nativii implicati intr-o relatie ar putea incerca sa se rupa de partener si sa petreaca ceva timp de relaxare singuri.

Asta poate insemna si mini-vacante petrecute departe de partener, dar si posibilitatea de a trai experiente scurte si intense, alaturi si alti parteneri.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Rac

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Leu

Leul va fi mai empatic si mai indreptat catre ceilalti in vara 2013. Ar putea alege o vacanta in care sa faca tot posibilul sa ii ajute pe cei mai putin norocosi decat el sau ar putea sa indeplineasca visul de vacanta al familiei. Indiferent de alegerea pe care o va face, zodiacul pentru acest nativ arata o schimbare a modului in care ii percepe si ii trateaza pe ceilalti.

Chiar daca este una dintre zodiile puternice si mandre, in aceasta vacanta, Leul va fi dispus acum sa faca sacrificii pentru ceilalti.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Leu

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Fecioara

Fecioara este una dintre zodiile ale caror relatii se vor cimenta in vara 2013. Fie ca este vorba despre prieteni sau colegi de munca, Fecioarele ar putea alege sa isi petreaca vacanta alaturi sau prin intermediul acestora.

De altfel, aceasta vacanta va fi benefica, pentru ca ducerea relatiilor de munca la un alt nivel, va ajuta nativii acestei zodii sa imagineze proiecte noi, bazate pe idei geniale.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Fecioara

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Balanta

Balanta este una dintre zodiile care va alege sa renunte la vacanta, pentru a-si atinge telurile si ambitiile in cariera. Rezultatele nu vor intarsia sa apara. Rezultatele ii vor fi recunoscute si prestigiul va creste la cote mai inalte decat oricand. Asta ar inseamna, insa, si o perioada in care nu vei avea timp de vacante si ar putea sa iti afecteze relatiile cu cei din jur, intr-o anumita masura.

Asigura-te ca cei dragi tie stiu motivul pentru care esti atat de focusata pe ceea ce faci si mai asigura-te ca nu ii vei face sa se simta ignorati.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Balanta

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Scorpion

Sistemul de credinte pare sa se modifice in vara 2013, pentru nativii acestei zodii. Pofta de aventura este in crestere si va atinge un nivel extrem de ridicat iar optimismul va fi absolut fabulous. Asa ca nu trebuie sa mire pe nimeni daca Scorpionul va alege sa isi petreaca vacanta in jungla sau cautand comoara pe care o legenda veche o mentioneaza.

Totusi, pofta de aventura nu se va limita la comori si trairea de noi aventuri in natura, ci si la proiecte ambitioase, menite sa dea elan carierei sale si pe care Scorpionul le va experimenta cu aceeasi pofta nestapanita.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Scorpion

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Sagetator

Viata intima devine mai bogata pentru nativii acestei zodii. Iar descoperirile pe care acesta le face in vara 2013 ii va aduce bucuri, asa cum arata zodiacul. Cu toate ca viata de cuplu va trece la un alt nivel de intelegere, placere si descoperire, partea financiara ii poate crea probleme.

Sagetatorul va fi mult prea preocupat sa descopere noi senzatii si placeri si poate ajunge in situatia de a se imprumuta, pentru a-si putea rezolva problemele financiare. Totusi, o vacanta pe credit nu este indicata, pentru ca ii poate dezechilibra drastic bugetul si ar putea ajunge sa aiba una dintre cele mai putin reusite vacante, dintre toate zodiile.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Sagetator

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Capricorn

Capricornul este una dintre zodiile care vor cunoaste o crestere si imbunatatire a abilitatilor, incepand cu vara 2013. Noi oportunitati de parteneriate se vor ivi in aceasta perioada, dar si consolidarea sau reactivarea unora mai vechi. Totodata, in cea mai mare parte a timpului se va bucura de o viata sociala extrem de bogata, dar si de o comunicare buna cu sustinatorii si partenerii.

In ceea ce priveste vacanta, aceasta nu va fi taiata de pe lista, insa ar putea sa capete forma unei calatorii de afaceri, o calatorie relaxata si relaxanta, desi plina de oportunitati.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Capricorn

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Varsator

Varsatorul iese in sfarsit, din rutina. Dupa ce a facut aceeasi munca, a intalnit aceleasi persoane si chiar a avut aceleasi simptome sau probleme, viata nativului acestei zodii urmeaza sa se schimbe in vara 2013. Afacerile si proiectele se extind, apar mai multe oportunitati de angajare sau colaborare si cei din jur par mai deschisi si mai receptivi.

E o schimbare pe care Varsatorul o va percepe atat din punct de vedere profesional, dar si din punct de vedere emotional si fizic. Pentru ca orice schimbare in bine atrage alte si alte schimbari in aceeasi directie, ins ape alte planuri.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Varsator

Horoscop 2013: Zodiac pentru vara 2013, pentru Pesti

Romantism, creativitate, dragoste, poezie. Acestea sunt cuvintele care ar putea descrie vara 2013, asa cum este ea vazuta in zodiacul pentru Pesti. Tot in aceasta perioada, nativii acestei zodii vor tinde sa isi asume riscuri atunci cand vine vorba despre relatiile cu ceilalti si despre exprimarea sentimentelor. Si nu le va parea rau. Vacanta se arata placuta si plina de oportunitati romantice, de care Pestii pot sa profite sau nu.

Nu doar viata privata va necesita creativitate si spirit artistic, ci si cariera. Insa, atata timp cat viata nativilor acestei zodii va produce idei si poezie, pestii vor cunoaste succesul si pe plan profesional.

Te-ar putea interesa si:
Vedeta zodiei
Horoscop 2013 pentru Pesti

banner_delaco_horoscop

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro