Greseli frecvente la pensarea sprancenelor - Woman2woman.ro


Greseli frecvente la pensarea sprancenelor

By on ianuarie 8, 2013

mancare de post

Share Button

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Niste sprancene perfecte au capacitatea de a va face sa aratati splendid. Cu toate acestea, in cautare formei perfecte, este usor sa faceti greseli care va pot distruge imaginea. Evitarea lor este usoara daca va veti feriti de cele mai comune dintre acestea.

Autor: Florentina Florea

Conturarea sprancenelor în conformitate cu trasaturile voastre este atat de importanta, incat exista specialisti in acest domeniu. La prima vedere, par un simplu detaliu pe fata, si tocmai din cauza micimii sale, pana si cea mai mica greseala poate fi evidenta si de neiertat.

Retineti ca daca exagerati in momentul in care va pensati sprancenele, sau gresiti cu lungimea, ori cu arcuirea, aceste fapte vor avea efecte directe pe expresia fetei voastre. Puteti parea trist/a, suparat/a sau surprins/a, atunci cand probabil ca voi simtiti exact contrariul.

  • Arc prost conturat:

Site-ul dedicat frumusetii Total Beauty, a publicat faptul ca multe femei, atunci cand isi contureaza forma sprancenelor, subliniaza doar un arc in partea centrala a acestora, lucru care ofera aspectul de incruntare si poate indeparta pe oricine care ar vrea sa se apropie de voi.

Pentru a evita aceasta greseala, asezati un creion in pozitie paralela langa marginea exterioara a irisului vostru. Aceasta recomandare este valabila in cazul in care vreti sa accentuati forma de arc.

  • Lungime dezechilibrata:

A scurta sau a prelungi extensia sprancenelor prea mult se poate intoarce impotriva voastra. O forma scurta va fura din splendoare, in timp ce una foarte lunga va poate da un aspect trist sau de persoana mai in varsta. Ambele erori trebuie evitate cu orice pret.

Exista doua trucuri care un dau gres si sunt foarte simplu de manevrat pentru a identifica cat de departe va puteti extinde lungimea sprancenelor. Primul este de a atinge osul sprancenei (arcada). Parcurgeti-l cu degetele pana cand simtiti ca este mai putin proeminent/a, acesta este punctul exact. O alta tehnica este de a lua un creion si sa-l puneti in diagonala, de la nara pana la capatul exterior al sprancenei. Punctul in care creionul il atinge, este masura exacta pentru ca mai apoi sa straluciti cu niste sprancene impecabile.

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

  • Obsesia:

In cazul in care modelarea sprancenelor voastre este ceva ce faceti de multe ori, sa spunem in fiecare saptamana sau cam asa ceva, este un semn ca a devenit un obicei, mai degraba decat o strategie de frumusete. Cu atat de putin timp scurs intre pensari, firele de par pe care le vei trage vor fi atat de mici incat, nu le dai nici posibilitatea de a afla daca acestea sunt o parte esentiala a formei sprancenelor.

Un alt risc la acest „hobby” este ca, in incercarea de a cauta pana si firele cele mai mici, apelati la o oglinda cu efect de marire, care va face sa pierdeti perspectiva si sa pensati mai mult. Solutia? Mai intai de toate, consideram ca, daca voi nu puteti vedea cu ochiul liber un fir de par razlet, cu atat mai putin ceilalti. In plus, expertii recomanda sa asteptati trei saptamani intre o pensare si alta, pentru a cunoaste cu adevarat si a putea modela forma sprancenelor voastre, mai ales daca aceasta este putin stufoasa .

  • Extragerea a mai multor fire odata:

Ar putea fi sau doar parea convenabil. Trebuie să fiti atenti/e cu sprancenele voastre, si mai presus de toate, sa le pensati cu calm. Cand scoateti mai mult de un fir de par o data, la un moment dat, este usor sa creati zone mici, pe care dupa aceea va trebui sa le corectati prin machiaj. Extrageti mai bine unul cate unul. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care apelati la foarfece pentru a va scurta firele.

  • Umplerea cu un creion inchis:

Cele mai multe femei cred ca alegerea unui creion, gel de sprancene sau fard de aceeasi culoare a parului lor este alegerea corecta, dar acest lucru este un mit. Umplerea sprancenelor cu această nuanta, le face sa arate prea intunecate si, astfel, isi pierd naturaletea si li se inaspresc trasaturile.

Secretul pentru a evita aceasta eroare este ca machiajul vostru pentru sprancene sa fie cu una sau doua nuante mai deschise decat cea a parului vostru.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *