Cadouri de Ziua Indragostilor, pentru iubitul tau - Woman2woman.ro

Cadouri de Ziua Indragostilor, pentru iubitul tau

By on January 28, 2013
Share Button

Daca vrei sa iti arati dragostea si iti place sa oferi cadouri Valentine s Day este ocazia perfecta sa ii daruiesti partenerului tau un cadou de ziua indragostitilor inspirat si care sa il surprinda cat mai placut. Insa, daca nu te simti inspirata, Ideaplaza.ro te ajuta sa gasesti cadouri de ziua indragostitilor, pe care i le poti oferi iubitului tau. Perne personalizate, lingurite pereche, utile pentru a va savura in doi micul dejun, tablouri mozaic, lumanarele sau statuete in forma de inima sau jucarii, tricouri funny sau cadouri personalizate, pe Ideaplaza.ro poti gasi o multime de posibile cadouri de valentine s day.

Autor: Mihaela Dinu

Pentru ca fara cadouri Valentine s Day nu ar avea acelasi farmec, am dat o raita prin magazinul online si, din multitudinea de produse – tricouri personalizate, cadouri personalizate de ziua indragostitilor, cadouri originale de altfel – am ales sa iti propunem trei produse ingenioase si multifunctionale, pe care ai putea sa le iei in calcul atunci cand intocmesti lista de cadouri de ziua indragostitilor.

mouse pad inima valentines dayPuzzle Inima Personalizat

Alege un instantaneu realizat pe parcursul relatiei voastre, pe care sa il transformi in puzzle in forma de inima. E un cadou de ziua indragostitilor  romantic, care se va dovedi si util atunci cand veti dori sa va relaxati in doi sau cu prietenii. De fiecare data cand veti construi imaginea, adaugand piesa langa piesa, veti recrea un moment dulce al povestii voastre de dragoste.

Mouse Pad Personalizat Tu si Ea

Din categoria cadouri de valentines day face parte si mouse pad-ul personalizat. Ii poti transmite dragostea ta atat prin imagine, cat si prin text. Daca prima voastra intalnire, primul sarut sau oricare dintre momomentele specialeale relatiei voastre  a fost imortalizat, va fi simplu sa gasesti  imaginea pentru personalizarea mouse pad-ului. Insa, daca nu ai o imagine potrivita, intotdeauna poti sa apelezi la cuvinte pentru a-ti declara dragostea fata de partenerul tau.

Carti De Joc Personalizate

Poate nu te-ai fi gandit la un pachet de carti, insa, personalizat cu pozele voastre, va reprezenta unul dintre acele cadouri de valentine s day care poate transforma seara dintr-una romantica in una amuzanta sau incendiara.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro