Horoscop Scorpion 2013 - Woman2woman.ro

Horoscop Scorpion 2013

By on December 18, 2012
Share Button

Horoscop mai 2012 pentru ScorpionSaturn a inceput sa tranziteze semnul Scorpionului inca din octombrie 2012 si ii va schimba profund pe nativi, in urmatorii trei ani. Schimbarile nu vor fi bruste si spectaculoase, ci Saturn va actiona la fel ca picatura chinezeasca: o mica lectie de viata insusita in fiecare zi sau saptamana, ducand la mici schimbari, care treptat devin tot mai importante.

In schimb, Jupiter ii ajuta pe nativii Scorpion pe plan financiar – indeosebi in ceea ce priveste afacerile si mostenirile – in prima parte a anului, iar incepand cu luna iunie favorizeaza deplasarile, relatiile cu strainatatea si studiile inalte: universitare si chiar postuniversitare.

Asadar, pe plan financiar, prima jumatate a anului 2013 se anunta una plina de succese, pentru orice Scorpion. Salariul nu creste intr-un mod spectaculos, dar apar tot felul de alte tipuri de venit, specifice pentru nativii acestui semn astral: mosteniri, cadouri, afaceri carora nimeni nu le dadea vreo sansa de reusita, diferite speculatii financiare.

Beneficiind de aceste castiguri, va trebui ca Scorpionii sa investeasca intr-un mod cat mai inspirat. Si vor reusi acest lucru, deoarece Saturn le va taia tendintele extremiste, aducandu-le mai multa rabdare si ajutandu-i sa vada imaginea de ansamblu, reusind tocmai in planurile pe termen mediu si lung.

Share Button

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro