Horoscop Leu 2013 - Woman2woman.ro

Horoscop Leu 2013

By on December 12, 2012
Share Button

LeuIncepem remarcand sanatatea de care se bucura Leul, pe parcursul lui 2013. Si, daca sanatatea e mai buna decat toate, putem spune ca nativii au o baza frumoasa de pornire, pentru acest an.

Domeniul in care au loc cele mai multe evenimente este familia. Relatiile cu rudele apropiate sunt puse la incercare. Este verificata soliditatea lor si abia acum va avea Leul ocazia sa isi dea seama cine tine cu adevarat la el si cine doar se preface, pentru a obtine diferite avantaje. Si reciproca este valabila: Leii vor fi supusi, la randul, la diferite teste (de fidelitate!) de catre persoanele apropiate.

In ceea ce priveste planul amoros, Leul trebuie sa fie atent si sa acorde atentia cuvenita persoanei iubit. Altfel, covarsit de diferite evenimente, aiurit de conversatia uneori plictisitoare, alteori enervanta cu rude mai in varsta, risca sa isi uite partenerul intr-un colt. Iar reactia acestuia nu ar fi deloc una pozitiva, intr-o astfel de situatie nedorita.

Asadar, acordati-i persoanei iubite atentia cuvenita! Iesiti impreuna cat de des puteti si discutati zilnic despre problemele cu care va confruntati, despre intentiile, pe care le aveti, despre ceea ce va place si ceea ce nu va place!

Banii inca nu sosesc in cantitatea dorita. Pe plan financiar, Leul mai mult viseaza, decat sa incaseze si sa economiseasca. Pe hartie sau in minte, atunci cand schitam un plan de actiune in afaceri, totul pare cu totul extraordinar. In schimb, atunci cand vine momentul ca acest plan sa fie transpus in practica, lucrurile devin mult mai complicate si ne dam seama ca exista foarte multe elemente de care nu am tinut cont asa cum se cuvine.

Pentru ca Leul sa aiba totusi succes pe plan financiar si sa ajunga sa isi implineasca visurile, trebuie sa evite colaborarile si sa se bazeze in special pe sursele proprii. Acest sfat, de actiona pe cont propriu atunci cand vine vorba de bani, este valabil mai ales pentru perioada cuprinsa intre iunie si decembrie 2013.

Pe plan profesional, directiile principale de actiune au fost deja stabilite in anii precedenti. In mod normal, nativii Leu si-au gasit orientarea, in ceea ce priveste profesia, inca din 2011 sau 2012. In 2013, nu vor avea decat sa continue sa mearga pe drumul cel bun, sa dezvolte si saa profundeze ceea ce deja au inceput. Pentru ca au inceput bine.

 

Horoscop 2013 oferit de site-ul de astrologie si horoscop Club Mistic

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro