Cum poti castiga marele premiu la loterie - Woman2woman.ro


Cum poti castiga marele premiu la loterie

By on decembrie 3, 2012

mancare de post

Share Button

O viata lipsita de griji, fara obligatii de serviciu, fara sefi, posibilitatea de a-ti permite sa cumperi tot ce ai visat, sa calatoresti in lumea intreaga, sa fii stapanul propriei vieti si sa ai timp suficient pentru tine. Toate acestea ni le imaginam si speram sa le putem avea daca vom castiga vreodata suficienti bani. Daca vom castiga Marele Premiu la loto! Dar desi am tinut cont de toate sfaturile si am incercat toate variantele, premiul se lasa asteptat. Totusi, exista si oameni norocosi, care si-au indeplinit acest vis si nu o data, ci de sapte ori! 

Autor: Claudia Ilies

Potrivit expertilor americani, sansele de a castiga o suma mare de bani in Powerball (echivalentul american al jocului de noroc Loto) sunt de 1 din 175 milioane. Dar un american, Richard Lustig, a castigat de sapte ori si, cu siguranta toti am dori sa ii cunoastem secretul. Veti fi surprinsi, dar fericitul castigator a decis sa ne impartaseasca reteta succesului si a publicat o carte intitulata  „Invata sa iti maresti sansele de a castiga la loterie „, convins fiind ca,  sa castigi marele premiu nu este doar o chestiune de noroc.

Primul sau sfat consta in alegerea numerelor. Multi dintre noi le alegem chiar fara nicio semnificatie si de fiecare data sunt altele. Americanul ne contrazice si ne sfatuieste sa urmarim daca numerele alese de noi nu au mai iesit castigatoare. El ne indeamna sa alegem  numere care au o anumita semnificatie pentru noi si pe care sa le pastram.

Richard Lustig este ferm convins ca este nevoie de disciplina pentru a castiga la Loto si ca trebuie sa  jucam in fiecare saptamana, orice ar fi, dar fara a exagera crezand ca daca vom juca o suma mai mare sau vom cumpara mai multe bilete sansele noastre vor fi mai mari.  El ne recomanda sa ne limitam la un buget stabilit. „Cumpara doar atatea bilete cate iti poti permite, joaca intotdeauna aceleasi numere, nu alege alte numere in  graba.” El recunoaste ca loteria nu este o stiinta exacta, dar ne asigura ca oamenii care i-au urmat sfatul si-au marit sanse de castig.

 

 

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *